Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Teknisk spesialisert oversettelse av dokumenter og tekster mellom 25 språk

The Native Translator utfører kvalifisert teknisk oversettelse av dokumenter og tekster direkte over Internett. Med over 5.000 spesialiserte oversettere med spisskompetanse innen teknikk kan vi håndtere både store og flerspråklige prosjekter.

Vi er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100, noe som stiller store krav til ikke bare hvem vi leier inn som oversettere, men også til våre interne kvalitetsprosedyrer. En god oversettelse må videreformidle fakta, budskapet og ha god språklig kvalitet. Attpåtil må den være godt tilpasset målgruppen av oversettelsen. Når det gjelder teknisk oversettelse, er en teknisk terminologi stadig viktigere (dette gjelder selvfølgelig for enhver oversettelse).

Filer og formater

Vi håndterer alle typer filer og formater, og uansett hvilke tekstdokumenter vi har for hånden, enklere trykksaker som brosjyrer eller manualer, til mer avansert produksjon av f.eks flerspråklige manualer eller håndbøker.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et nettbasert oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på å levere høykvalitets oversettelse med spisskompetanse innen teknikk direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>