Teknisk oversettelse The Native Transator
Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Våra tekniske oversettere er ofte sivilingeniører

En faglig korrekt teknisk oversettelse forutsetter nøyaktig bruk av teknisk terminologi

Flere og flere bedrifter blir stadig mer internasjonale. Dette fører til økt etterspørsel etter teknisk produktinformasjon og et økt behov for teknisk oversettelse.

Teknisk oversettelse inkluderer oversettelser av en mengde typer spesialiserte tekster. Oversetteren må derfor ha et høyt nivå av fagkunnskap innen det gitte tekniske emnet, samt ha en god forståelse for relevant terminologi og skriftlige konvensjoner.

Språkutdannede teknikere som oversetter til sitt morsmål

Våre oversettere er alltid flytende i kildespråket og har målspråket som morsmål. De har en teknisk bakgrunn, som oftest med utdanning innen teknikk på høyskolenivå, og de har inngående kjennskap innen sine spesifikke områder. Blant TNTs oversettere finnes det mange sivilingeniører, geologer, kjemikere og fysikere, samt oversettere som har doktorgrad i tekniske emner. 

Våre team av tekniske oversettere har spesialisert seg på:

  • oversetting av bruksanvisninger;
  • oversetting av brukermanualer;
  • oversetting av vedlikeholdsmanualer;
  • oversetting av diagnosemanualer;
  • oversetting av retningslinjer for helse og sikkerhet;
  • oversetting av tekniske kataloger.

Høyt anerkjente tekniske oversettere

The Native Translator är et ISO 17100 sertifisert oversetterbyrå og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Rask tilbakemelding – over hele verden

Våre globale aktiviteter (kontorer i Europa, Asia og Amerika) sikrer deg at minst ett kontor alltid er tilgjengelig for å svare på dine forespørsler, når som helst på døgnet. Vi garanterer deg et bindende tilbud innen en time etter at vi har mottatt dine dokumenter.

Kontakt

Ta kontakt med oss via e-post døgnet rundt for ytterligere informasjon.

Få et tilbud og bestill din oversettelse online på vis pristilbud.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 17100, spesialisert for produksjon av tekniske oversettelser av høy kvalitet via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>