Kvalifisert fagoversettelse og autorisert oversettelse online

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Oversettelser av dokumenter
 • Medisinske, juridiske, tekniske, økonomiske dokumenter
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Alle typer oversettelser til 60 språk

Fagoversettelse og autorisert oversettelse online!

The Native Translator er spesialisert på å utføre oversettelser av høy kvalitet raskt og enkelt,  direkte online. Vi tilbyr ikke bare rask service, men vi er også tilgjengelig døgnet rundt, hver dag hele året. Oversetterne våre befinner seg i ulike tidssoner over hele kloden. Derfor er vi klar til å hjelpe deg med oversettelsen din uansett om det er en kvalifisert fagoversettelse, en autorisert oversettelse eller kanskje en PowerPoint-presentasjon.

Fagoversettelse

Uansett hvilket emneområde du trenger hjelp til, har vi kvalifiserte faglige oversettere med den kompetansen du søker etter, uansett om det er innen jus, finans, medisin eller teknologi. Med våre mer enn 5500 kompetente oversettere kan vi nesten alltid håndtere oversettelsesbehovet ditt.

Autorisert oversettelse

Autorisert oversettelse innen jus og finans i mer enn 600 språkkombinasjoner. Vi er her for deg døgnet rundt, året rundt. Vi finner alltid en oversetter som er autorisert i det landet der oversettelsen skal brukes.

Kvalitetssikret oversettelse i samsvar med ISO 17100

Vi har vært kvalitetssertifisert siden 2011 og i henhold til den nye ISO-standarden ISO 17100 som var ny i 2015. Å være ISO-sertifisert innebærer at vi har tatt kostnadene og det store arbeidet med å dokumentere og kvalitetssikre alle prosessene våre - alt fra krav til og rekruttering av oversettere til kvalitetssikring av hver enkelt oversettelse som vi utfører. Som eksempel kan vi nevne at vi bruker kun universitetsutdannede profesjonelle heltidsoversettere med spesialisering innen det emneområdet som de oversetter. Alle oversettelser korrekturleses av en annen oversetter med samme kvalifikasjoner som den oversetteren som utførte oversettelsen. Den organisasjonen som sertifiserte oss kontrollerer fortløpende at vi lever opp til kriteriene i sertifiseringen vår. Som kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå gir vi også kvalitetsgaranti på de oversettelsene som vi utfører.

Taushetsplikt

Vi overholder streng taushetsplikt når det gjelder all informasjon som kommer oss i hende i forbindelse med de oppdragene som vi påtar oss. Alt vårt personale, også prosjektledere, oversettere og administrative medarbeidere er bundet av en avtale om taushetsplikt.

Hva koster en oversettelse

Last opp dokumentet ditt direkte i vår oversettelsesportal. På mindre enn ett minutt får du direkte både pris og forventet leveringstid for en oversettelse. Du kan bestille oversettelsen og betale med kredittkortet ditt direkte online. Vi aksepterer Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og ApplePay.

Har du spørsmål, trenger du mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på e-post. Vi prøver å svare innen 30 minutter.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og er spesialisert på å utføre kvalifiserte oversettelser direkte på internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>