Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Spesialtilbud for bedriftskunder!

Bedriftsavtaler 

Bedrifter og myndigheter som regelmessig bruker oversettelsestjenestene våre kan dra nytte av en avtale som gir mange fordeler! Slike avtaler hjelper i tillegg oss til å inngå et effektivt og fremgangsrikt samarbeid.

Hva er inkludert i en bedriftsavtale?

Bedriftskunder med bedriftsavtale kan laste opp dokumenter rett i vårt Translation Management System. Der kan de også hente de ferdige oversettelsene sine. Dette gjør hele oversettelsesprosessen enklere, klarere og sikrere. Hvis du har spørsmål, kan du alltid kontakte din personlige prosjektleder. Siden bedriftsavtalen innebærer at ingen informasjon sendes via e-post, er informasjonen din garantert trygg – noe som er meget viktig for  oss. Dessuten lager vi en «terminologiordbok» til deg. Slik blir det mulig å oversette alle tekstene og dokumentene dine med samme høye kvalitet, samtidig som vi alltid bruker den riktige terminologien for bedriften din.

Sertifisert kvalitet

Tydelig kommunikasjon, uansett språk, er avgjørende for fremgangen til bedriften din. En dårlig oversettelse kan skape et negativt bilde av virksomheten. Derfor er det viktig at kommunikasjonen din virkelig holder høyeste kvalitet, hele veien. The Translator Group er sertifisert både i henhold til den europeiske standarden ISO 17100 og den nord-amerikanske for å kunne garantere det absolutt beste resultatet.

Fordelene med bedriftsavtaler

  • Enkel prosess
  • Kostnadsinnsparinger
  • Bedre datasikkerhet
  • Garantert kvalitet
  • Månedlig fakturering i steder for betaling for hvert enkelt oppdrag
  • En egen kontaktperson som kjenner bedriften din

Ta kontakt!

The Translator Group oppfyller bedriftskunders behov via The Business Translator. Kontakt oss på e-post.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>