Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Ledelsesteamet vårt

BJÖRN HALLBERG
Adm.dir.

Björn Hallberg har akademisk bakgrunn innen teknikk og økonomi og har jobbet med kommersiell eiendom som adm. dir. for et eiendomsselskap i England. Han har også etablert og drevet en detaljhandelsbedrift i Danmark.

  • Ingeniørstudier ved Ebersteinska skolan i Norrköping
  • Siviløkonomistudier ved Linköpings Universitet

PATRICK ALEXANDER

Styreleder

  • Bsc International Economics and Management Bocconi Unversity, Milano
  • MSC Executive Global Masters in Management  at London School of Economics.
  • Head of Marketing and Operations EMEA, Apple

EVA SKIÖLDEBRAND

Styremedlem

  • Professor, PhD, forsker ved Statens Lantbruksuniversitet i Uppsala
  • Tidligere forsker ved Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg
  • 10 års erfaring fra Bayer som ansvarlig for registrering og markedsføring av legemidler, forskning og kliniske tester
  • I tillegg til sitt styreverv i Prologic GmbH har Eva styreverv i flere andre bedrifter i legemiddelbransjen.

Bedriftens mål

The Native Translators fremgang forutsetter at vi holder det vi lover kundene og i alle henseende klarer å oppfylle deres forventinger. Alle oppdrag skal behandles profesjonelt, den fastlagte tidsplanen skal overholdes, og alt annet som eventuelt avtales skal også etterleves.

Vårt mål er å være en av markedets raskeste og kvalitetsmessig sterkeste oversetningsbyråer. Vi ønsker å være den foretrukne leverandøren av kvalitetssikrede oversettelser og å oppnå en kundetilfredshet som overgår 95 %. Våre ansatte og samarbeidspartnere skal oppfattes som vennlige, positive og profesjonelle, og kundene våre skal føle at de behandles med respekt og aktelse. Vi vil bli oppfattet som en engasjert bedrift som aktivt vil bidra til en positiv samfunnsutvikling, ikke minst på klimaområdet, ved vår etterlevelse av ISO 14100.

Vårt engasjement for hver enkelt kunde omfatter mer enn gjennomføringen av det aktuelle prosjektet. Vi følger opp tjenestene våre, både under prosjektet og når det er avsluttet, for å sikre at kundens forventninger er oppfylt. Slik kan vi etablere et varig relasjon for å oppnå fremtidig vekst gjennom gjensidig verdsettelse og engasjement.

En forutsetning for å nå målene ovenfor er et positivt og respektfullt samarbeid med medarbeidere og samarbeidspartnere globalt. At vi ønsker å være «den foretrukne leverandøren» av kvalifiserte oversettelsestjenester innebærer også at vi må være en av de foretrukne arbeidsgiverne og samarbeidspartnerne til oversetterne våre.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>