Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator er et kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå som kan hjelpe deg med alle de kvalitetssikrede oversettelsene du trenger, døgnet rundt, året rundt!

Vi oversetter fra og til mer enn 100 språk, inkludert de litt mer «eksotiske». Autoriserte og sertifiserte oversettelser. Kvalifiserte fagoversettelser innen jus, finans, medisin og teknologi. Du finner en oversikt over hele tilbudet vårt her.

Raskt, rimelig, kvalitetsfokusert og profesjonelt

Oversettelser av høy kvalitet er resultatet av en bevisst strategi

Kvalitet defineres av Wikipedia som: «Hvilken grad av gode egenskaper noe har. Når ordet benyttes om et produkt eller en tjeneste, er kvalitet helheten av egenskaper ved et produkt eller en tjeneste som vedrører dets evne til å tilfredsstille krav eller behov». Da vi utarbeidet vår langsiktige strategi la vi vekt på ønsket om å kunne tilfredsstille behovet til en «kresen», kvalitetsbevisst kunde, en kunde som vet hva han/hun vil og trenger. Vi ser det som vår oppgave å levere oversettelser av høy kvalitet, utført av autoriserte oversettere og fagoversettere innen finans, økonomi, jus, medisin og teknikk. Vi oversetter til mer enn 100 språk, og oversettelser til 25 språk kan du også bestille direkte på nett. Målet vårt er at du skal kunne gjøre det både raskere og enklere enn hos andre oversettelsesbyråer.

I tillegg til kvalitetsaspektet er naturligvis garantert fortrolighet en viktig faktor ved valg av oversettelsesbyrå. Vi håndterer daglig en stor mengde fortrolig materiale for bedrifter, myndigheter og privatpersoner på fire kontinenter som alle stoler på vår evne til diskresjon og fortrolighet.

Vårt fremgangskonsept

Vi er overbeviste om at det bare er én måte man kan garantere oversettelser av høy kvalitet på: gjennom å bruke profesjonelle oversettere som oversetter til sitt eget morsmål og er spesialister på ett eller flere av våre ekspertiseområder. Bare slik kan vi levere perfekte oversettelser som gjengir innholdet, tonen og tekstens mening helt korrekt. Det var bare én vei som kunne føre oss hit: en offisiell sertifisering for å sikre at vi på alle måter lever opp til meget strenge krav.

Seks grunner til å velge The Native Translator:

  • Kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå fra 2011, ISO 17100 (2015)
  • Kun universitetsutdannede oversettere med minimum 5 års oversettererfaring
  • Beskyttelse av fortrolig informasjon i henhold til ISO 27001
  • Miljøbevisst foretak, etterlever ISO 14100
  • Tilgjengelig døgnet rundt på nett
  • Global tilgjengelighet

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>