Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Nettside oversettelse

Hjemmesiden din gjør presentasjonen av ditt selskap eller din organisasjon tilgjengelig for et enormt publikum – i prinsippet for hele verden, websiden er ditt til visittkort til verden.

Å oversette en hjemmeside krever erfaring innen markedsføring samt en forståelse for den terminologien som den gitte bransjen bruker. Uansett om man er et legemiddelselskap, et advokatkontor eller driver med turisme. Det at tekstene søkemotoroptimaliseres er også svært viktig, i og med at at over 60% av alle nettbrukere har et annet morsmål enn engelsk.

Vårt team har oversatt et stort antall websider og har mye erfaring på dette området. Vi kan også sørge for at din hjemmeside forblir aktuell med jevnlige oppdateringer. Nøl ikke med å kontakte oss når som helst på email med eventuelle spørsmål. For tilbud ber vi deg trykke på den ovale knappen nederst på siden.

10 fordeler ved å la TNT oversette din hjemmeside:

1. Enklere å etablere og markedsføre din bedrift i andre land.

2. Høy kvalitet på oversettelsene – TNT har ett strengt kontrollsystem og arbeider kun med profesjonelle oversettere som er flytende på kildespråket og oversetter til sitt morsmål.

3. Oversettelsen utføres av en oversetter som har erfaring med søkemotoroptimalisering.

4. TNT har oversettere som også er utdannet tekstforfattere, og som ved behov kan hjelpe deg med å markedsføre ditt budskap.

5. Stor spesialisert fagkunnskap på forskjellige områder – TNT har også mange oversettere som er sivilingeniører, jurister, leger osv. Dette ger deg økt trygghet og garanterer en profesjonell oversettelse som er relevant for den tiltenkte leseren.

6. Over 100 språk å velge mellom. På alle de store verdensspråkene  kan du få hjelp med oversettelsen døgnet rundt, året rundt.

7. Rask levering. Normalt leverer vi på 1-2 dager, og vi har til og med raskere alternativer (et av dem presenteres i punkt 8 nedenfor).

8. Smidige og kostnadseffektive løsninger. Vår WTPU™ (Website Translation Processing Unit), gjør det eksempelvis mulig å automatisk overføre tekster fra dine nettsider til TNT. Vi installerer WTPU™ gratis som en plug-in i hjemmesidens back-end, hvilket gjør det enkelt å overføre tekster direkte til vårt ”translation magement system” for oversettelse av et utvalg av profesjonelle oversettere. De oversatte filene sendes deretter direkte tilbake til hjemmesiden, og plasseres automatisk på riktig plass. Kostnadsbesparelsen blir ofte rundt 40 %. 

9. Konfidensiell behandling – alle TNTs oversettere har taushetsplikt.

10. Gunstige priser. Trykk på tilbudsknappen og se selv. Tilbudene leveres umiddelbart.

The Native Translator er en del av The Translator Group – et globalt kommunikasjons- og oversettelsesbyrå med sete i Sveits. Vi er sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>