Übersetzung von Dokumenten

Profesjonell oversettelse av tekster og dokumenter

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Oversettelser av dokumenter
 • Medisinske, juridiske, tekniske, økonomiske dokumenter
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Alle typer oversettelser til 60 språk

Kvalitetssikret oversettelse og autorisert oversettelse av dokumenter og tekster innen jus, finans, medisin og teknologi

Trenger du å få oversatt et dokument, et utdrag av selskapsregisteret, en domsavsigelse, vigselsattest eller lignende? The Native Translator utfører kvalifisert oversettelse og autorisert oversettelse av alle typer dokumenter og tekster. Våre oversettere er universitetsutdannet med minst 5 års erfaring som profesjonelle oversettere på heltid og oversetter alltid til morsmålet sitt. Dette og vår ISO 17100 kvalitetssertifisering er din garanti for at kvaliteten på de tekstene og dokumentene som vi oversetter holder en veldig høy standard.

Oversettere som oversetter spesialiserte tekster og dokumenter innen medisin, jus, teknologi eller finans har også utdanning eller arbeidserfaring innen det aktuelle fagområdet, og dette er en forutsetning for å kunne utføre en kvalitativ oversettelse av dokumentet ditt. Vi oversetter bl.a. følgende type dokumenter: fødselsattester, inventarlister, domsavsigelser, skilsmisse- eller ekteskapsdokumenter, personbevis eller vitnemål og diplom for høyere utdanning, men også tekniske dokumenter slik som manualer, medisinske tekster og dokumenter, f.eks. avhandlinger, artikler m.m.

Trenger du en autorisert oversettelse av dokumentet ditt?

En autorisert oversettelse av et dokument utføres av en autorisert translatør som er blitt godkjent etter en prøve hos en myndighet eller organisasjon. Translatøren har et personlig stempel som oversettelsen stemples med eller skriver en erklæring på dokumentet. Fremgangsmåten varierer fra land til land. En autorisert oversettelse av et dokument kan være nødvendig hvis oversettelsen skal brukes i en offisiell forbindelse, f.eks. ved søknad på et universitet i utlandet, en inventarliste, visumsøknad eller i en rettsprosess.

Kvalitetssikret oversettelse av dokumenter til flere enn 100 språk

The Native Translator er kvalitetssertifisert i henhold til normen ISO 17100. Den sertifiserende myndigheten kontrollerer arbeidet vårt annethvert år for å sikre at vi lever opp til kravene i sertifiseringen vår. Dette gir selvsagt deg som kunde en veldig stor trygghet. Vi legger stor vekt på oversettelsens kvalitet, og som en av de ledende globale oversettelsesbyråene har vi mulighet til å arbeide med bransjens beste oversettere.

Taushetsplikt er en selvfølge

Vi har en stor kundebase av internasjonale bedrifter, advokat- og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å håndtere fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator, kan du alltid være sikker på at vi behandler dokumentene dine fortrolig og at vi følger kravene i ISO 27001 når det gjelder dokumentsikkerhet. Alle oversettelser foretas på oversettelsesplattformen vår, og alt skjer via et 256-biters kryptert nettverk. Vi underskriver gjerne separate fortrolighetsavtaler for oppgaver som krever det.

Hva koster det å oversette et dokument?

Last opp dokumentet ditt direkte i vår oversettelsesportal. På mindre enn ett minutt får du direkte både pris og forventet leveringstid for en faglig oversettelse eller autorisert oversettelse. Du kan bestille oversettelsen og betale med kredittkortet ditt direkte online. Vi aksepterer Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og ApplePay.

Har du spørsmål, trenger du mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på e-post. Vi prøver å svare innen 30 minutter.

The Native Translator er et teknisk oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og er spesialisert på å utføre kvalifisert fagoversettelse og autorisert oversettelse av dokumenter direkte på internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>