Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Raske oversettelser av personlige publikasjoner

Enten du trenger det digitalt eller for utskrift – vi oversetter vitenskapelige og private personlige publikasjoner raskt til mer enn 100 språk, herav 25 direkte online.

Alle oversetterne våre er morsmålsoversettere og dokumentert profesjonelle innen fagområdet sitt. Naturvitenskapelig-tekniske personlige publikasjoner blir for eksempel oversatt av oversettere med en teknisk utdannelse eller – avhengig av hovedfokus – f.eks. av ingeniører eller biokjemikere med flere års oversettelseserfaring. Personlige publikasjoner innen det kunstneriske området (f.eks. refleksjoner og litterære bidrag) oversettes av litterære oversettere.

Eksempler på tekstoversettelser av personlige publikasjoner – leveres raskt og pålitelig:

·       Vitenskapelige personlige publikasjoner

o   Oversettelse av doktorgradsavhandlinger, bachelor- og masteroppgaver

o   Oversettelse av vitenskapelige fagartikler (naturvitenskap, rettsvitenskap og  økonomi, samfunnsfag og andre fagområder)

·       Oversettelse av bøker før trykk og online (E-bøker) til ett eller flere fremmedspråk

·       Oversettelse av jubileums- og festskrifter, taler og andre personlige innlegg

Raske tekstoversettelser av personlige publikasjoner enkelt online

For 25 språk – bl.a.engelsk, fransk, italiensk og spansk – mottar du et lynraskt strakstilbud via oversettelsesportalen vår. Du trenger kun å velge språkkombinasjon, fagområde og laste opp teksten. Be om pristilbud.

For andre fremmedspråk eller meget omfattende tekstoversettelser av personlige publikasjoner (f.eks. bøker / E-bøker) ber vi deg om å kontakte kundetjenesten vår på Epost. De står til tjeneste for deg 7 dager i uken.

The Native Translator er ett av de ledende online oversettelsesbyråene som har spesialisert seg på raske, profesjonelle tekstoversettelser til faire priser – sertifisert i henhold til ISO 17100. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>