Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelsestjeneste for høyskoler – rimelige, profesjonelle oversettelser for studier i utlandet

Rask, rimelig autorisert oversettelse  av alle typer vitnemål – med oversettelsestjenesten vår for høyskoler får du oversatt alle nødvendige dokumenter på en profesjonell måte. Høy kvalitet til en fornuftig pris – dette blir du fornøyd med!

Universiteter og videregående skoler krever som regel „autoriserte“ eller „sertifiserte“ oversettelser. Oversetterne vår befinner seg overalt i verden, og de er i de fleste landene autorisert eller statsautorisert til å utføre autoriserte oversettelser.  

Oversettelsestjenesten vår for høyskoler kan spesielt levere autoriserte oversettelser av  

  • Vitnemål fra videregående skole og andre vitnemål
  • Karakterutskrifter, deltakerbevis og karakterkort
  • Praksisattester og anbefalingsbrev
  • Diplomvitnemål, Bachelor- og Mastervitnemål for høyskole eller universitet
  • Annen dokumentasjon som kreves for opptak til studier i utlandet  (f.eks. fødselsattest, førerkort, bankdokumenter)

Dette må du vite i forbindelse med autoriserte oversettelser for høyskoler

Kravene til autoriserte oversettelser varierer fra land til land. Som regel må oversetteren være autorisert i det landet der høyskolen ligger. Når du gir oss et oversettelsesoppdrag, ber vi deg derfor om å opplyse i vilket land vitnemålsoversettelsen skal brukes. Vi samarbeider over hele verden med autoriserte oversettere som er godkjent i samsvar med lokale lover, bl.a. alle engelskspråklige land (f.eks. Australia, Ny-Zealand, USA, Storbritannia, Kanada, Sør-Afrika).

Som standard tilbyr oversettelsestjenesten vår for høyskoler å levere oversettelser i et digitalt format (PDF dokument). Dette blir godkjent ved søknad om opptak til høyskoler i mange land, men du bør likevel undersøke på forhånd ved den aktuelle høyskolen om de krever at du også må innlevere den originale oversettelsen i papirform, med oversetterens originale underskrift og stempel. Vi sender deg gjerne dette per post mot en moderat avgift for porto og arbeid.

Hvis du trenger en autorisert oversettelse av vitnemål for høyskoler i utlandet, kan du ta kontakt med oss på Epost. eller bruke oversettelsesportalen vår 24/7 for å be om en uforbindtlig prisinformasjon og bestille oversettelse til 25 språk, bl.a. engelsk, fransk, spansk, italiensk, russisk, nederlandsk og dansk. Be om pristilbud.

The Native Translator hører til The Translator Group (ISO-17100 sertifisert) og har spesialisert seg på raske og rimelige profesjonelle oversettelser av dokumenter og vitnemål til mer enn 100 språk. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>