Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelsesbyrå for programvare-produsenter – oversettelse og lokalisering av programvare

The Native Translator tilbyr oversettelse og lokalisering av programvare på nesten alle språk, bl.a. engelsk, fransk, kinesisk, russisk og alle EU-språk, sertifisert i henhold til ISO 17100. Oversettelsesbyrået vårt utfører alle typer prosjekter for programvare-leverandører i henhold til avtalt budsjett og leveringstid, og av en kvalitet som ledende virksomheter over hele verden er tilfredse med!

Du kan enkelt laste opp tekster i vanlige formater slik som .txt, Word eller PDF via oversettelsesportalen vår 24/7 og straks motta en egen prisopplysning for 25 språk. Ved forespørsler om lokalisering av programvare og oversettelsesprosjekter til flere språk ber vi deg om å kontakte oss på Epost.

Vårt oversettelsesbyrå for programvare-produsenter har spesialisert seg på bl.a. følgende oversettelsestjenester:

  • Oversettelse og lokalisering av brukergrensesnitt (GUI)
  • IT-dokumentasjon for brukere og administratorer
  • PR- og salgsdokumenter for programvare-leverandører
  • Patentdokumenter (også autoriserte)

Lesbarhet og brukervennlighet er alltid viktig ved oversettelse av programvare. Brukergrensesnitt må ikke bare oversettes nøyaktig og i samsvar med layouten, de må også i særlig grad oppfylle kravene til en brukeradferd som preges av den kulturelle konteksten til målspråket. Kvaliteten til IT-oversettelsen eller lokaliseringen kan være avgjørende for hvor etterspurt produktet blir på markedet. Derfor bør man være nøye med å la erfarne eksperter utføre dette arbeidet! 

Vårt oversettelsesbyrå for programvare-produsenter samarbeider kun med høyt kvalifiserte, fagspesialiserte oversettere som er valgt ut etter strenge kriterier og som kun oversetter til sine respektive morsmål. Oversettelse og lokalisering av programvare blir utført kun av spesialiserte IT-oversettere som behersker IT-spesifikke faguttrykk, og som passer på at oversettelsene blir lesbare og brukervennlige.

Be om tilbud eller kontakt oss for et uforbindtlig pristilbud for oversettelse av programvare eller individuell rådgivning!

The Native Translator er et online oversettelsesbyrå for mer enn 100 språk og er sertifisert i henhold til ISO 17100.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>