Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelse av CV – og oversettelse av dokumenter for jobbsøknader i utlandet

The Native Translator er ett av de ledende online oversettelsesbyråene med en oversetterpool på mer enn 5000 fagtekniske oversettere over hele verden. Enten det gjelder oversettelse av CV, jobbsøknader eller vitnemål, hos oss får du oversatt alle typer dokumenter på en pålitelig, profesjonell og rask måte – opptil 3 DIN A4 sider innen 24 timer. Alle våre fagtekniske oversettere er høyt kvalifiserte morsmålsoversettere med minst en fullført høyskoleutdanning, og som er godt kjent med lokale, språklige og kulturelle særtrekk i utlandet.  

  • ISO 17100-sertifisert leverandør av oversettelsestjenester
  • Prisinformasjon for oversettelse av CV til 25 språk direkte online
  • Autoriserte oversettelser av vitnemål og arbeidsattester
  • Oversettelse av dokumenter til mange flere språk på forespørsel
  • Vi garanterer full konfidensialitet

I tillegg til en ren oversettelse av en CV kan vi etter kundens ønske også tilpasse en CV til lokale forhold i det landet der du ønsker å jobbe eller studere. Dette innebærer f.eks. tilpasning av innhold, struktur, formatering eller språklig stil. Oversetterne våre er for øvrig ikke bare morsmålsoversettere, men også eksperter på ulike fagområder. I tillegg til autoriserte tolker og oversettere arbeider f.eks. også ingeniører, markedsføringseksperter og naturvitenskapsfolk for oss – de vet altså av egen erfaring hva som skal til for å lykkes med søknader på jobber i utlandet!

Hvis du i forbindelse med oversettelse av en CV også trenger en autorisert oversettelse av vitnemålene dine, kan du også få ordnet dette direkte online via oversettelsesportalen vår. Vi trenger kun en skannet, godt lesbar PDF-fil som kildetekst. Den autoriserte oversettelsen blir også levert som PDF-dokument. Du kan også be om å få tilsendt en papirkopi av oversettelsen. I så fall må du regne med at postgangen kan ta noe tid, f.eks. ved oversettelser for høyskoler i Australia. 

 

The Native Translator er et 24/7 online oversettelsesbyrå som er spesialisert på dokument-oversettelser. Vi tilbyr oversettelser for privatpersoner og bedrifter innen næringsliv, jus, teknikk, markedsføring, finans og medisin – raskt, seriøst og rimelig.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>