Medisinsk spesialisert oversettelse The Native Translator

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell medisinsk oversettelse mellom 25 språk ISO 17100

Vi er eksperter på medisinske tekster

I den komplekse verdenen av medisin og helsevesen, er nøyaktig og pålitelig kommunikasjon avgjørende. Uansett om du er et legemiddelselskap, en medisinsk utstyrsprodusent, en forskningsinstitusjon eller en helseleverandør, er det essensielt å ha presise og kulturelt sensitive oversettelser. Det er her våre tjenester for Medisinsk Spesialisert Oversettelse kommer inn i bildet.

På The Native Translator spesialiserer vi oss på å tilby førsteklasses medisinske oversettelsestjenester som er skreddersydd for å møte helsevesenets unike behov. Vårt team av dyktige oversettere og fagpersoner har ikke bare flere språkkunnskaper, men også en dyp forståelse for medisinsk terminologi, reguleringer og bransjestandarder. Med deres ekspertise sikrer vi at dine medisinske dokumenter blir oversatt nøyaktig samtidig som deres opprinnelige mening og kontekst bevares.

Hvorfor velge våre tjenester for medisinsk oversettelse?

  1. Spesialiserte medisinske oversettere: Vi samarbeider med lingvister som har en solid bakgrunn innen medisin, helse og livsvitenskap. De har inngående kunnskap om medisinsk terminologi og sikrer presise oversettelser som formidler det tiltenkte budskapet på en nøyaktig måte.

  2. Kvalitetssikring: Vår oversettelsesprosess inkluderer strenge kvalitetssikringsmetoder for å sikre høyest mulig nøyaktighet og pålitelighet. Hver oversettelse gjennomgår grundig gjennomgang og korrekturlesing av vårt team av medisinske eksperter, noe som garanterer konsistens, overholdelse av medisinske konvensjoner og overensstemmelse med bransjestandarder.

  3. Spesialisert medisinsk kunnskap: Vi forstår at medisinske dokumenter krever spesialisert kunnskap. Våre oversettere har ekspertise innen ulike medisinske områder, inkludert kontrakter, patenter, domsavgjørelser, lovgivning, medisinske vurderinger med mer. De er godt forberedt på å håndtere medisinsk terminologi og oversette komplekse medisinske innhold på en effektiv måte.

  4. Konfidensialitet og sikkerhet: Vi legger stor vekt på konfidensialitet og sikkerhet når det gjelder dine medisinske dokumenter. Vår oversettelsesplattform og prosesser er utformet for å sikre høyest mulig personvern og datasikkerhet. Du kan stole på oss til å håndtere dine dokumenter med streng konfidensialitet.

  5. Kulturelt tilpassede oversettelser: Våre oversettere har ikke bare språkkunnskaper, men også kulturell kunnskap og sensitivitet. De sørger for at ditt medisinske innhold blir kulturelt tilpasset for din målgruppe, noe som gjør oversettelsene mer tilgjengelige og relevante for ditt globale publikum.

  6. Omfattende dokumenttyper: Våre tjenester for Medisinsk Spesialisert Oversettelse omfatter en rekke medisinske dokumenter, som pasientjournaler, kliniske studieprotokoller, reguleringer, bruksanvisninger for medisinsk utstyr, forskningsartikler, markedsføringsmateriell med mer. Uansett omfang eller spesifisitet i ditt medisinske innhold, har vi ekspertisen til å håndtere det på en effektiv måte.

  7. Tidsriktig levering: Vi forstår at tid er avgjørende innen medisin. Våre dedikerte prosjektledere samarbeider tett med deg for å fastsette realistiske tidsplaner og sikre at oversettelsene leveres rettidig uten at det går på bekostning av kvalitet eller nøyaktighet.

Ikke la språkbarrierer hindre dine globale medisinske initiativer. Stol på våre tjenester for Medisinsk Spesialisert Oversettelse for å levere presise, pålitelige og kulturelt tilpassede oversettelser som hjelper deg med å kommunisere effektivt med ditt globale publikum.

Medisinsk oversettelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Riktig pris på medisinsk oversettelse

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har målspråket som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og autoriserte oversettere.

Fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en oversettelse av dine dokumenter på nett i vår oversettelsesportal. Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

Kontakt oss i dag for å diskutere dine oversettelsesbehov innen medisin, og la oss hjelpe deg med å overkomme språkbarrieren i medisinske sammenhenger.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert medisinsk oversettelsesbyrå, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>