Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

IT-oversettelse og programvare-dokumentasjon på 25 språk

Selv om engelsk er IT-bransjens lingua franca, er det mest nyttig for sluttbrukerne at dokumenter blir oversatt. Ved hjelp av et erfarent internasjonalt prosjekt- og oversetterteam sørger vi hos The Native Translator for at IT- og programvare-dokumentasjon oversettes raskt, profesjonelt og prisgunstig.

  • Oversettelse av IT-dokumentasjon til mer enn 25 språk
  • Oversettelse av markedsførings- og salgsmateriale for IT-bransjen (f.eks. presentasjoner, nettsider, pressemeldinger og faktaark)
  • Korrekturlesing av dokumenter på engelsk

Profesjonelle oversettere er en garanti for beste kvalitet 

Alle oversetterne våre som har spesialisert seg på IT-oversettelse er høyt kvalifiserte morsmålsoversettere med solide bransjekunnskaper. De er utdannete oversettere som har spesialisert seg på tekniske oversettelser, spesielt programvare, eller spesialister med en fullført teknisk utdanning og flere års oversettelsespraksis.  

Det er vår oppfatning at kvalitetsoversettelser, faire priser og korte leveringsfrister ikke utelukker hverandre. Med slike programvareverktøy som Translation Memory Systems kan man optimalisere arbeidsflyten for en IT-oversettelse og gjennomføre den raskere, bl.a. ved hjelp av støttefunksjoner for konsistent gjenbruk av faguttrykk.

Uforbindtlig prisopplysning umiddelbart online

Via oversettelsesportalen vår får du straks en uforbindtlig informasjon om hva det vil koste å få oversatt IT-dokumentene dine. Til dette trenger vi ingen personlige opplysninger. Hvis du er fornøyd med tilbudet vårt, kan du gjennom en enkel prosedyre bestille din faglige IT-oversettelse online døgnet rundt.

Bli overbevist! Be om tilbud.

Vi står gjerne personlig til tjeneste for deg. Ta kontakt med oss! Epost.

The Native Translator er en av de ledende leverandørene av online-oversettelser av dokumenter og står til tjeneste 24/7. Vi tilhører The Translator Group og er derfor sertifisert i henhold til den europeiske standarden ISO 17100.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>