Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Fremmedspråk-oversettelser for forlagsbransjen

Din online oversettelsespartner for fagtidsskrifter, artikler, reklame- og PR-materiale i forlagsbransjen – raske, prisgunstige oversettelser til mer enn 25 språk.

The Native Translator er ett av de ledende oversettelsesbyråene for online høykvalitetsoversettelser. Våre leveranser til forlagsbransjen inkluderer bl.a.:

·       Fremmedspråk-oversettelser av faglige innlegg og artikler til fagtidsskrifter

·       Oversettelser av fagbøker og e-bøker (bl.a. innen tekniske og medisinske fagområder, samfunnsfag, sosiologi og psykologi)

·       Litterære oversettelser

·       Oversettelse av annonser, markedsførings- og PR-materiale

·       Oversettelse av utskriftsdokumenter for arrangementer eller litterære opplesninger

·       Oversettelse av nettsider og blogger i forlagsmiljøer

Rask, kompetent service

Via vår online oversettelsesportal kan du få direkte informasjon om priser og leveringstider for korte fremmedspråkoversettelser til forlagsbransjen (f.eks. pressemeldinger). Alle oversettelsene blir utført av høyt kvalifiserte, profesjonelle fagspesialiserte oversettere, som oversetter kun til sine respektive morsmål. Til syvende og sist er det særlig viktig i forlagsbransjen at oversatte tekster ikke bare blir oversatt raskt og korrekt, men også at de er språklig perfekte og tilpasset behovene til internasjonale lesere.

Dessuten oversetter vi også tekster for forlagsbransjen til „sjeldne“ fremmedspråk. Ta kontakt med den hyggelige kundetjenesten vår. Hvis du ønsker å få oversatt lengre tekster f.eks. bøker eller er interessert i et langvarig oversettingssamarbeid anbefaler vi personlig kontakt med oss. Vi tilbbyr en rammeavtale for tidsskriftforlag, bokforlag og digitale forlag som har et regelmessig oversettelsesbehov. Avtalen gir mange flere fordeler, f.eks. personlig Account Manager og ordbok for faguttrykk.

Informasjon og kontakt

Du kan kontakte oss hver dag hele uken for flere opplysninger om fremmedspråk-oversettelser for forlagsbransjen utført av The Native Translator. Eller du kan få et eget tilbud for oversettelse til 25 språk - direkte online: Be om pristilbud.

The Native Translator hører til The Translator Group med hovedkontor i Sveits og er sertifisert i henhold til ISO 1700. Dette online oversettelsesbyrået tilbyr raske, rimelige oversettelser til mer enn 25 språk for forlagsbransjen, i tillegg til oversettelser innen fagområdene teknisk, medisin, markedsføring, finans, jus, turisme og nettsider.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>