Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Rask og nøyaktig oversetting for programvareindustrien

Flerspråklig oversettelsestjeneste

Våre oversettere og statsautoriserte translatører har lang arbeidserfaring med firmaer i programvareindustrien. Vårt teknologi- og programvareteam leder prosjekter med lokalisering og oversettelse til og fra over 100 språk, og tilbyr rask og nøyaktig oversetting for programvareindustrien.  

Nøye utvalgte oversettere til konkurransedyktige priser

I arbeid med oversetting for programvareindustrien benytter The Native Translator seg av nøye utvalgte oversettere. Dette sikrer at arbeidet ditt blir nøyaktig oversatt, og får en høy teknisk standard med korrekt terminologi. The Native Translator tilbyr fleksible løsninger, og har som mål å sikre rask og nøyaktig oversetting for programvareindustrien - til konkurransedyktige priser. Vi skreddersyr løsninger fra A til Å, og jobber med tekster til:

  • websider
  • brukermanualer
  • installasjonsveiledninger
  • markedsføringsmateriell
  • teknisk dokumentasjon
  • datablader
  • øvrige programvaretjenester

Avansert system

For å organisere dine oversettelsesprosjekter på en god og kostnadseffektiv måte, benytter The Native Translator seg av dataassistert oversettelse og et avansert system for prosjektstyring. Dette gjør at vi kan organisere rask og nøyaktig oversetting for programvareindustrien på ryddig og brukervennig måte, og samtidig tilby en god pris. Programmet vi benytter tilbyr høy sikkerhet for utveksling av innhold. Her kan du også følge fremdriften og ressursbruken for hvert enkelt prosjekt, i et enkelt og oversiktlig system.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>