Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Online sertifiserte oversettelser - raskt og enkelt

Online sertifiserte oversettelser

Behøver du sertifiserte oversettelser av din fødselsattest, vielsesattest, skolediplom, pasientregistre, CV eller andre juridiske dokumenter?

Vi leverer online sertifiserte oversettelser som er gyldig og godkjent for offentlige formål. Oversettelsene vi utfører vil leveres som en PDF-fil du kan skrive ut og bruke så mange ganger du vil. Det er ingen ventetid ettersom du får tilsendt dokumentene direkte til deg pr. e-post. Ønsker du derimot en original, kan vi gjerne sende denne til deg pr. post. Husk  at det vil påløpe portoutgifter.

Med over 3000 sertifiserte oversettere over hele verden, har vi kompetansen til å levere nøyaktige oversettelser på de fleste språk. Du behøver heller ikke å legalisere oversettelsen ettersom vi sørger for at den blir sertifisert i landet den skal brukes i.

Verdens ledende leverandør av sertifiserte oversettelser

The Translator Group er verdens ledende leverandør av online sertifiserte oversettelser. Vi leverer nøyaktige oversettelser du kan stole på, og mange selskaper og offentlige kontorer benytter seg av våre tjenester.

Våre kunder inkluderer blant annet den svenske stat, den norske stat, Koffi Annan Foundation, FN, tyske ambassader og Konrad Adenauer Stiftung.

For sertifiserte oversettelser med nøyaktig gjengivelse kan du stole på at The Native Translator vil gjøre jobben. Vår online service forenkler måten du bestiller oversettelse av offentlige dokumenter. Du sender oss dokumentet og du vil raskt motta den sertifiserte oversettelsen. Det er virkelig så raskt og enkelt!

The Native Translator er den verdensledende leverandøren av online sertifiserte oversettelser.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>