The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse fra norsk til tysk og tysk til norsk.

Statsautorisert oversetter til og fra tysk

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100 og leverer statsautorisert oversettelse til og fra tysk. Våre kunder er privatpersoner, private bedrifter og offentlig sektor. Vi oversetter vitnemål fra utdanningsinstitusjoner eller andre juridiske offentlige dokumenter av typen fødsels- og dåpsattest, vigselsattest, bekreftelse på statsborgerskap, navneendring, skifteattest, dødsattest, testament, dommer, firmaattester mv. til og fra tysk.

Statsautorisert oversettelse til og fra tysk online - slik fungerer det.

Du velger kilde- og målspråk, og laster deretter opp et skannet dokument i vår Opens internal link in current windowOversettelsesPortal. Du mottar både pris og leveringstid innen ett minutt. Deretter velger du om dokumentet skal oversettes av en statsautorisert tysk oversetter og om du vil at vi skal sende deg originaldokumentet. En PDF-kopi av originaldokumentet (med stempel) sendes via email så snart oversettelsen er fullført, og dersom du ønsker tilsendt originaldokumentet, vil du motta dette via posten i løpet av 2-5 dager.

Dette får du når du bestiller en oversettelse til tysk hos The Native Translator

Vi leverer profesjonelle oversettelser av høyeste kvalitet, med korrekt språkbruk og terminologi. Vi forsøker også, i den grad det er mulig, å beholde samme layout som i originaldokumentet.
Alle våre oversettere er profesjonelle, universitetsutdannede oversettere med tysk som morsmål. I tillegg har de spesialisert seg innen det temaet de oversetter. De forstår teksten og er kjent med terminologien. Så uansett om du bestiller en medisinsk oversettelse eller en spesialisert teknisk eller juridisk oversettelse: vi har oversettere med den kompetansen du trenger.
Hvis du trenger en autorisert oversettelse til tysk, prøver vi alltid å utføre den i Tyskland av en lokalt autorisert oversetter. Det er imidlertid unntak fra denne regelen, for eksempel når en oversettelse må legaliseres av en ambassade eller et konsulat.
Vi har ISO 17100-sertifisering, og vi gir naturligvis kvalitetsgaranti på alle de oversettelsene vi utfører.

Høyt anerkjente oversettere

Vi har fått internasjonal ISO 17100-standard for våre oversettertjenester og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Leveringstider for oversettelser til og fra tysk

Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-3 dager for en oversettelse til eller fra tysk.

Sikker betaling på nettet

Du kan gjerne betale for din oversettelse med kredittkort direkte på internett via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

Her kan du gi oss i oppdrag å oversette en tekst til eller fra tysk

Du kan bestille enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra tysk online. Last opp dokumentet ditt her, og gi oss i oppdrag å oversette dette direkte på vår Opens internal link in current windowOversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra tysk.