The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tyrkisk oversettelse

Profesjonell tyrkisk oversettelse innen teknikk, juss, finans og medisin. Tyrkisk statsautorisert oversettelse online.

Uansett hvilket emne, har vi kompetansen til å hjelpe deg med en profesjonell tyrkisk oversettelse. Over 50 profesjonelle oversettere står til vår rådighet og vi er et av de ledende oversetterbyråer i Europa når det gjelder høykvalitets tyrkisk oversettelse.

Statsautorisert oversettelse til tyrkisk innen juss, finans og medisin

The Native Translator utfører statsautorisert tyrkisk oversettelse innen juss, finans og medisin. Typiske dokumenter som skal oversettes av en statsautorisert oversetter er pasientjournaler, vitnemål og attester og andre offentlige dokumenter, for eksempel skattedokumenter, fødsels- og dåpsattest, vigselsattest, testament, kontrakt, skifte-/uskifteattest, dødsattest, skilsmissebevilling, prøvingsattest, bostedsattest, navneendring, oppholdstillatelse, politiattest mv.

Oversettelse med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag.   Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.