Tekniske oversettelsestjenester The Native Translator

Tekniske oversettelsestjenester ISO 17100

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Tekniske fagoversettelser
 • Morsmålsoversettere med teknisk utdanning
 • Moderne terminologibehandling med CAT
 • Alle typer tekniske oversettelser til 60 språk

Velkommen til våre tekniske oversettelsestjenester!

Innenfor teknologi er det en rivende utvikling, og korrekt og lett forståelig kommunikasjon er helt avgjørende. Uansett om du er programvareutvikler, produksjonsforetak, ingeniørfirma eller leverandør av teknologitjenester: tekniske oversettelser av høy kvalitet er meget viktige for å kunne sikre foretakets fremgang.. Det er her våre tekniske oversettelsestjenester kommer inn i bildet.

Vi i The Native Translator har spesialisert oss på å levere tekniske oversettelsestjenester av aller beste kvalitet for å oppfylle bransjens unike behov. Vårt team av ekspertoversettere og fagspesialister behersker ikke bare flere språk, de har også ekspertkunnskap innen teknisk terminologi, sjargong og bransjespesifikke konsepter. Oversetternes ekspertise sikrer at de tekniske dokumentene dine oversettes nøyaktig, samtidig som den tiltenkte betydningen og tekniske integriteten beholdes.

Hvorfor skal du velge våre tekniske oversettelsestjenester?

 • Oversettere spesialisert på tekniske tekster: Vi samarbeider med lingvister som har en solid bakgrunn innen teknologi, teknikk, programvareutvikling og andre tekniske fagfelt. Lingvistene våre er godt kjent med den ofte meget spesialiserte tekniske terminologien, noe som garanterer korrekte oversettelser som formidler det tiltenkte budskapet på beste måte.
 • Kvalitetskontroll: Oversettelsesprosessen vår inkluderer strenge kvalitetskontrolltiltak for å garantere at hver eneste oversettelse oppfyller de strengeste standardene. Alle oversettelser gjennomgår nøye evaluering og korrektur av vårt ekspertteam, noe som sikrer nøyaktighet, konsistens og overholdelse av bransjespesifikke standarder.
 • Bransjespesifikk kunnskap: Hver enkelt bransje har sine egne unike krav og standarder. Oversetterne våre har meget gode kunnskaper og erfaring på mange tekniske fagområder, slik at de er i stand til å forstå og oversette krevende teknisk innhold slik at resultatet blir optimalt.
 • Kulturelt tilpassede oversettelser: Oversetterne våre behersker ikke bare arbeidsspråkene sine perfekt, de har også kulturell kunnskap og sensitivitet. De sørger for at det tekniske innholdet ditt tilpasses kulturelt til målmarkedet, noe som gjør det mer tilgjengelig og relevant for dine globale målgrupper.
 • Ulike dokumenttyper: De tekniske oversettelsestjenestene våre dekker et stort utvalg dokumenttyper. Brukerveiledninger, tekniske spesifikasjoner, patenter, dataark, programvaredokumentasjon, tekniske dokumenter og mye mer. Uansett hvor komplekst det er eller hvilket format det tekniske innholdet ditt har: vi har den ekspertisen som kreves for å håndtere oversettelsen på en effektiv måte.
 • Fortrolighet og sikkerhet: Vi vet hvor viktig fortrolig behandling av data innen teknologisektoren er. Oversettelsesplattformen og prosessene våre er utviklet for å garantere sikkerheten og personvernet til all sensitiv informasjon. Du kan stole på at vi behandler dokumentene dine strengt fortrolig.
 • Rask levering: Vi vet hvor viktig det er å ferdigstille tekniske prosjekter så raskt som mulig. Våre engasjerte prosjektledere samarbeider nært med deg for å fastsette realistiske tidslinjer og garantere rask levering uten å inngå kompromisser når det gjelder kvalitet eller nøyaktighet.

La ikke språkbarrierer bli til hinder for teknologiske fremskritt. Du kan stole på at våre tekniske oversettere leverer nøyaktige, pålitelige og kulturelt tilpassede oversettelser som vil hjelpe deg med å kommunisere med målgrupper over hele verden på en effektiv måte.

Vi utfører tekniske oversettelser til 60 språk

Oversettelse handler ikke bare om å oversette en tekst fra et språk til et annet. Det handler også i stor grad om å “snakke” et språk som mottakeren kan forstå. Kultur- og språkforskjeller kan lett påvirke hvordan et innhold fortolkes og oppfattes.

Her er noen av de språkene vi oversetter tekster og dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, gresk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk og ungarsk.

Teknisk oversettelse med kvalitetsgaranti i henhold til ISO 17100

The Native Translator har som mål å levere oversettelser med teknisk kvalitet av beste standard. For å oppnå denne standarden er ISO 17100:2015/Amd:2017-sertifisert (tidligere EN 15038), og det har vi vært siden 2011. Disse sertifiseringene opprettholdes gjennom regelmessig evaluering utført av et godkjent evalueringsorgan.

GDPR og taushetsplikt

EUs personvernforordning (GDPR), som kom i 2018, forandret måten som mange håndterte personopplysninger på, men det er ikke bare personopplysninger som må behandles strengt fortrolig. Industrispionasje foregår hver eneste dag, og resultatet av mange års forsknings- og utviklingsarbeid kan lett spoleres hvis sensitiv informasjon ikke håndteres på en ansvarlig måte. Vi lever opp til svært høye krav til informasjonssikkerhet og følger retningslinjene i ISO 27001.

Her kan du bestille en teknisk oversettelse av et dokument.

Her kan du bestille en teknisk fagoversettelse. Last opp ditt dokument og bestill direkte i vår oversetterportal.

Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov for tekniske oversettelser, og la oss hjelpe deg med å bygge språkbroer i teknologiens verden.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra italiensk direkte via Internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>