The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelse innen teknikk og industri

Hvis du trenger oversettelse av tekniske håndbøker, bruksanvisninger eller patenter, står vi klare til å tilby deg våre aller beste tjenester innen tekniske oversettelser.

Vi er bransjespesialister. Med over 5 000 oversettere, er The Translator Group en av de ledende tekniske oversetterbyråer i Europa. Vi oversetter og lokaliserer teknisk dokumentasjon innen produksjonsindustri, transport, informasjonsteknologi og forbrukerprodukter.

Vi oversetter brukerveiledninger, produktkataloger, driftinstruksjoner, manualer og produktbrosjyrer. Vi lokaliserer programvare og hjelper deg med å tilpasse programvaren for et nytt marked. Vi håndterer alt fra ett til 100 språk for det samme prosjektet.

Våre profesjonelle tekniske oversettelsestjenester  er utformet for bedrifter og organisasjoner med et kontinuerlig behov for oversettelse, korrekturlesing og andre språktjenester, og som setter høye standarder til kvalitet, konsistens og personlig service.

Hos oss får du ditt eget oversettelsesteam

Som kunde hos The Native Translator får du ditt eget tekniske oversettelsesteam. Direkte kontakt med en prosjektleder som alltid håndterer oppdraget du betror oss. Vi velger en gruppe med teknisk spesialiserte oversettere som alltid vil arbeide med prosjektene dine. Dette for å sikre at skrivestilen og uttrykkssettet er konsistent for både de tekstene du oversetter i dag og de du vil oversette i fremtiden, slik at din merkevares integritet og konsistens blir opprettholdt.

Har du spørsmål eller trenger råd og/eller hjelp, så er vi gjerne til din tjeneste. Du kan kontakte oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator er et profesjonelt teknisk oversetterbyrå globalt og en del av det sveitsiskbaserte The Translator Group. Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100 og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.