The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonelt teknisk oversettelsesbyrå

Profesjonell oversettelse av tekniske dokumentasjoner og fagtekster

Dersom du er ute etter rask og profesjonell oversettelse av dine tekniske dokumenter, bruksanvisninger, patenter, håndbøker eller lignende – la The Native Translator gjøre tekstarbeidet for deg. Vi er eksperter på teknisk oversettelse, og har opparbeidet oss bred faglig kompetanse innenfor en rekke tekniske felt.

The Native Translator krav til kompetanse gjenspeiler våre kvalitetskrav.

Kvaliteten på en oversettelse avgjøres av tre viktige faktorer. Oversetteren må selvfølgelig beherske både kilde- og målspråket. Han/hun må ha meget gode kunnskaper om det fagområdet oversettelsen gjelder. Sist, men ikke minst: oversetteren må ha meget god evne til å uttrykke seg skriftlig.
Det finnes ingen snarveier. Det er ikke mulig å produsere en oversettelse av høy kvalitet hvis en av disse forutsetningene ikke er oppfylt. Derfor bruker vi kun universitetsutdannede, profesjonelle oversettere med fagkompetanse på sine respektive oversettelsesområder. Naturligvis oversetter oversetterne våre kun til morsmålet sitt.

Vi kan håndtere dokumenter fra følgende områder:

Som profesjonelt teknisk oversettelsesbyrå tar vi på oss alle typer tekniske jobber. Vi kan jobbe med de fleste formater og oversetter mellom over 100 forskjellige språk. Vi oversetter brukermanualer, produktark, kravspesifikasjoner så vel som tekniske kataloger og bøker.

Profesjonelle tekniske oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag.   Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.