Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell teknisk oversettelse

Oversettelse av tekniske dokumentasjoner og fagtekster, vi er spesialisten på teknisk oversettelse.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert tekniskt oversettelsesbyrå som har tilbudt spesialiserte oversettelsestjenester til selskaper over hele verden sedan 2005. Vi er spesialisert på oversettelse av tekniske fagtekster og dokumenter, men oversetter også helt generelle tekster.

Få en ferdig produkt på alle språk

Som teknisk oversettelsesbyrå står vi for presisjon og konsekvent bruk av terminologi, og legger i den forbindelse ekstra vekt på å sikre brukervennlighet og anvendelighet. Ytelsesspekteret for våre tekniske oversettelsestjenester omfatter ved siden av selve oversettelsesprosessen også en etterfølgende redigering såvel som grafisk integrering av dine tekster hos en egen DTP-avdeling. Send oss bruksanvisningen eller manualen til oversettelse med beskjed om at du ønsker alle språk ferdig i layout. Dermed får du tilbake teksten på alle språk, korrekt i layout og klart til å publiseres.

Tekniske oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Hva koster en teknisk oversettelse

Last opp dokumentet ditt i vår oversettelsesportal, så får du svar omgående. Det tar mindre enn 1 minutt å få opplyst både pris og forventet leveringstid for en teknisk oversettelse. Du kan bestille en oversettelse og betale med kredittkort på nett, og du kan bruke følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på e-post, vi prøver alltid å svare innen 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby tekniske kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>