Statsautorisert translatør ukrainsk The Native Translator
Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert translatør og oversettelse norsk – ukrainsk

Autorisert oversettelse til ukrainsk av fødselsattester, skilsmissepapirer, vitnemål, diplom etc.

The Native Translator kan levere profesjonelle oversettelser fra norsk til ukrainsk og utfører statsautoriserte oversettelser fra norsk til ukrainsk for næringsliv og private. Vi benytter kun oversettere med ukrainsk som morsmål og med relevant utdanningsbakgrunn. Foruten norsk-ukrainske oversettelser av juridiske, tekniske, medisinske tekster og dokumenter innen industri, handel og teknologi leverer våre autoriserte oversettere også autoriserte oversettelser fra norsk til ukrainsk av offisielle dokumenter.

Statsautoriserte oversettelser fra norsk til ukrainsk

I nesten alle land krever myndighetene at oversettelse av juridiske og administrative dokumenter skal være utført av en autorisert translatør og legalisert i landet der oversettelsen er utført, for at den skal bli godkjent i det landet der den skal brukes. En statsautorisert oversettelse kan være nødvendig i forbindelse med oversettelse av f.eks. fullmakter, kontrakter, vigselsattester, eksamensbevis eller andre dokumenter som skal anvendes i en offisiell sammenheng.

Norsk-ukrainsk autorisert oversettelse med kvalitetsgaranti

Som ISO17100-sertifisert oversettelsesbyrå garanterer vi en konstant høy kvalitet til faste priser, uten ekstraomkostninger. Ved valg av våre oversettere anvender vi de strenge kvalifikasjonskriteriene i ISO 17100. Alle oversettelser utføres av spesialister med akademisk utdanning som kun oversetter til sitt ukrainske morsmål, har omfattende kunnskap om kilde- og målspråk og har stor erfaring med terminologien og språkmessig praksis på de relevante områdene (teknologi, jus, reiseliv, handel osv.). Som en del av vår profesjonelle kvalitetskontroll i henhold til DIN/ISO 17100 leverer vi naturligvis en kvalitetsgaranti for våre språktjenester.

Konfidensialitet og sikker filhåndtering

Hele saksgangen er anonym, og dokumentene dine blir selvsagt behandlet strengt fortrolig. Alle medarbeiderne våre er underlagt en taushetsavtale. Filene dine blir overført via kundeportalen vår i kodet form (SSL).

Trenger du mer informasjon, ønsker du å bestille en autorisert oversettelse fra norsk til ukrainsk?

Last opp ditt dokument her, så sender vi deg et tilbud på en autorisert oversettelse fra norsk til ukrainsk.
Ved spørsmål kan du kontakte oss døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har spesialisert seg på ukrainske oversettelser av høy kvalitet direkte via internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>