The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert translatør og oversettelse norsk – tysk

Ønsker du en autorisert oversettelse til tysk av fødselsattest, skilsmissepapirer, vitnemål, diplom, arbeidstillatelse eller testament?

The Native Translator kan levere profesjonelle oversettelser fra norsk til tysk. Vi benytter kun oversettere med tysk som morsmål og med relevant utdanningsbakgrunn. Foruten norsk-tyske oversettelser av juridiske, tekniske, medisinske tekster og dokumenter innen industri, handel og teknologi leverer våre autoriserte oversettere også autoriserte oversettelser fra norsk til tysk av offisielle dokumenter, som f.eks. vigselsattester, fødselsattester eller vitnemål.

Statsautoriserte oversettelser fra norsk til tysk

The Native Translator utfører statsautoriserte oversettelser fra norsk til tysk for næringsliv og private. En statsautorisert oversettelse kan være nødvendig i forbindelse med oversettelse av f.eks. fullmakter, kontrakter, vigselsattester, eksamensbevis eller andre dokumenter som skal anvendes i en offisiell sammenheng. Statsautorisert oversettelse norsk-tysk samt korrekturlesning/språkrevisjon utføres av erfarne oversettere med tysk morsmål og med autorisasjon i Tyskland.

Norsk-tysk oversettelse med kvalitetsgaranti

Som Opens internal link in current windowISO17100-sertifisert oversettelsesbyrå garanterer vi en konstant høy kvalitet til faste priser, uten ekstraomkostninger. Ved valg av våre oversettere anvender vi de strenge kvalifikasjonskriteriene i ISO17100. Alle oversettelser utføres av spesialister med akademisk utdanning som kun oversetter til sitt tyske morsmål, har omfattende kunnskap om kilde- og målspråk og har stor erfaring med terminologien og språkmessig praksis på de relevante områdene (teknologi, jus, reiseliv, handel osv.). Som en del av vår profesjonelle kvalitetskontroll i henhold til DIN/ISO17100 leverer vi naturligvis en kvalitetsgaranti for våre språktjenester.

Trenger du mer informasjon, ønsker du å bestille en autorisert oversettelse fra norsk til tysk?

Opens internal link in current windowLast opp ditt dokument her, så sender vi deg et tilbud på en autorisert oversettelse fra norsk til tysk.
Ved spørsmål kan du kontakte oss døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.
The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert etter kvalitetsstandarden ISO17100, og som har spesialisert seg på tyske oversettelser av høy kvalitet direkte via internett.