Statsautorisert translatør fra norsk til tysk The Native Translator

Statsautorisert translatør og oversettelse fra norsk til tysk

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Autorisert og sertifisert
 • Eksperter på autoriserte oversettelser som leveres innen 24-48 timer
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Autoriserte og sertifiserte oversettere for over 50 land

Trenger du en statsautorisert oversettelse til tysk av en fødselsattest, vitnemål eller diplom?

The Native Translator utfører statsautoriserte oversettelser fra norsk til tysk for næringsliv og private og kan tilby autoriserte oversettelser av alle typer tekster som; pasientjournaler, vitnemål og attester og andre offentlige dokumenter, for eksempel skattedokumenter, fødsels- og dåpsattester, vigselsattester, testamenter, kontrakter, skifte-/uskifteattester, dødsattester, skilsmissebevillinger, prøvingsattester, bostedsattester, navneendringer, oppholdstillatelser, politiattester mv. eller andre dokumenter som skal anvendes i en offisiell sammenheng.

En statsautorisert oversettelse fra norsk til tysk utføres av en statsautorisert tysk translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten. Våre oversettere har translatørbevilling fra NHH i Bergen og domstolene i Tyskland.

Hva koster en statsautorisert oversettelse fra norsk til tysk?

Prisen på en autorisert oversettelse fra norsk til tysk gjort av en statsautorisert translatør varierer ut ifra størrelsen på dokumentet og tidsfrist. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en statsautorisert oversettelse fra norsk til tysk av dine dokumenter direkte i vår oversettelsesportal. Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten.

Riktig pris på statsautorisert oversettelse til tysk

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har tysk som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og statsautoriserte translatører.

Statsautorisert oversettelse fra norsk til tysk med kvalitetsgaranti: ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

GDPR og fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert). Du kan enkelt få et tilbud og bestille en statsautorisert oversettelse fra norsk til tysk av dine dokumenter i vår oversettelsesportal.

Merk: Hvis du ikke har en skanner, anbefaler vi gratis appen Adobe Scan.

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har spesialisert seg på tyske oversettelser av høy kvalitet direkte via internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>