Statsautorisert translatør norsk – russisk The Native Translator

Statsautorisert translatør og oversettelse norsk – russisk

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Autorisert og sertifisert
 • Eksperter på autoriserte oversettelser som leveres innen 24-48 timer
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Autoriserte og sertifiserte oversettere for over 50 land

Statsutorisert oversettelse til russisk av fødselsattester, skilsmissepapirer, vitnemål, diplom etc.

Trenger du autoriserte oversettelser til russisk av viktige dokumenter som fødselsattester, skilsmissepapirer, vitnemål, diplom, arbeidstillatelser eller testamenter? Vår profesjonelle oversettelsestjeneste er her for deg. Vi benytter kun oversettere med russisk som morsmål og med relevant utdanningsbakgrunn.

Statsautoriserte oversettelser fra norsk til russisk

The Native Translator utfører statsautoriserte oversettelser fra norsk til russisk for næringsliv og private. En statsautorisert oversettelse kan være nødvendig i forbindelse med oversettelse av f.eks. fullmakter, kontrakter, vigselsattester, eksamensbevis eller andre dokumenter som skal anvendes i en offisiell sammenheng. Statsautorisert oversettelse norsk-russisk samt korrekturlesning/språkrevisjon utføres av erfarne oversettere med autorisasjon i Norge eller Russland.

Autorisert oversetter – når trengs det?

Innimellom må en statsautorisert translatør benyttes dersom du skal oversette dokumenter. Hvorvidt oversettelsen må stemples av en autorisert oversetter er i stor grad avhengig av hvem mottakeren er. Etater tilhørende et lands myndigheter vil ofte sette krav om at oversettelsen er utført av en autorisert translatør. Dette kan for eksempel gjelde domstoler, politivesen, universitet og lignende.

Hvorfor bør du velge The Native Translator for oversettelser til russisk?

 • Erfarne oversettere: Våre erfarne oversettere er spesialisert på russisk oversettelse og har en dyp forståelse av formelle dokumenter. De sikrer nøyaktighet og korrekthet i hver oversettelse.

 • Autorisert oversettelse: Vi tilbyr autoriserte oversettelser utført av autoriserte translatører som blir anerkjent av offisielle myndigheter. Dokumentene dine vil være juridisk gyldige og klar for bruk.

 • Konfidensialitet: Vi forstår viktigheten av konfidensialitet når det gjelder personlige dokumenter. Dine dokumenter blir behandlet med den høyeste grad av konfidensialitet og sikkerhet.

 • Rask levering: Vi vet at tidsfrister kan være avgjørende. Vår effektive arbeidsprosess sikrer at du får dine oversatte dokumenter i tide.

 • Bredt spekter av dokumenter: Vi oversetter en rekke dokumenter, inkludert personlige dokumenter, akademiske transkripter, juridiske dokumenter og mer.

Norsk-russisk oversettelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Riktig pris på norsk russisk oversettelse

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har målspråket som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og autoriserte oversettere.

Fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en oversettelse av dine dokumenter på nett i vår oversettelsesportal. Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har spesialisert seg på russiske oversettelser av høy kvalitet direkte via internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>