Statsautorisert translatør norsk – polsk The Native Translator

Statsautorisert translatør og oversettelse fra norsk til polsk

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Autorisert og sertifisert
 • Eksperter på autoriserte oversettelser som leveres innen 24-48 timer
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Autoriserte og sertifiserte oversettere for over 50 land

Ønsker du en statsautorisert oversettelse fra norsk til polsk av et testament eller vitnemål?

The Native Translator levererer profesjonelle oversettelser fra norsk til polsk. Vi benytter kun translatører (oversettere) med polsk som morsmål og med relevant utdanningsbakgrunn. Foruten oversettelser fra norsk til polsk av juridiske, tekniske, medisinske tekster og dokumenter innen industri, handel og teknologi leverer våre autoriserte oversettere og translatører også statsautoriserte oversettelser fra norsk til polsk av offisielle dokumenter, som f.eks. vigselsattester, fødselsattester eller vitnemål.

Statsutorisert oversetter til polsk – når trengs det?

Innimellom må en statsautorisert translatør til polsk benyttes dersom du skal oversette dokumenter. Hvorvidt oversettelsen må stemples av en autorisert oversetter er i stor grad avhengig av hvem mottakeren er. Etater tilhørende et lands myndigheter vil ofte sette krav om at oversettelsen er utført av en autorisert translatør. Dette kan for eksempel gjelde domstoler, politivesen, universitet og lignende.

Under finner du eksempler på dokumenter som typisk må oversettes av en statsautorisert polsk translatør:

Firmaattester, vedtekter, fullmakter, kontrakter, skattedokumenter, arvedokumenter, tinglysninger, legeattester, dødsattester, saksdokumenter, navnemeldinger, adopsjonspapirer, vigselsattester, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, karakterutskrifter, vitnemål, arbeidsattester, kursbevis, fødselsattester, politiattester etc.

Statsautorisert oversettelse fra norsk til polsk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Riktig pris på statsautorisert oversettelse fra norsk til polsk

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har målspråket som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og statsautoriserte translatører fra norsk til polsk med translatørbevilling fra NHH i Bergen og/eller translatørbevilling fra Justisministeren i Polen.

GDPR og fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trenger du mer informasjon, ønsker du å bestille en autorisert oversettelse fra norsk til polsk?

Du kan enkelt få et tilbud og bestille en autorisert oversettelse av dine dokumenter til polsk på nett i vår oversettelsesportal. Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert).

Merk: Hvis du ikke har en skanner, anbefaler vi gratis appen Adobe Scan.

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har spesialisert seg på polske oversettelser av høy kvalitet direkte via internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>