Statsautorisert translatør fra norsk til fransk The Native Translator
Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert translatør og oversettelse fra norsk til fransk

Trenger du en statsautorisert oversettelse til fransk av fødselsattest, vitnemål eller diplom?

The Native Translator kan levere profesjonelle oversettelser fra norsk til fransk. Vi benytter kun oversettere med fransk som morsmål og med relevant utdanningsbakgrunn. Foruten oversettelser fra norsk til fransk av juridiske, tekniske, medisinske tekster og dokumenter innen industri, handel og teknologi leverer våre statsautoriserte oversettere også statsautoriserte oversettelser fra norsk til fransk av offisielle dokumenter, som f.eks. vigselsattester, fødselsattester eller vitnemål.

Statsautoriserte oversettelser fra norsk til fransk

The Native Translator utfører statsautoriserte oversettelser fra norsk til fransk for næringsliv, offentlige institusjoner, universiteter og private. En statsautorisert oversettelse kan være nødvendig i forbindelse med oversettelse av f.eks. fullmakter, kontrakter, vigselsattester, eksamensbevis eller andre dokumenter som skal anvendes i en offisiell sammenheng. Statsautorisert oversettelse av dokumenter fra norsk til fransk utført av translatører med autorisasjon fra NHH i Bergen og oversettere med med statsautorisasjon i Frankrike.

Dette får du når du bestiller en statsautorisert oversettelse til fransk hos The Native Translator

Vi leverer profesjonelle oversettelser av høyeste kvalitet, med korrekt språkbruk og terminologi. Vi forsøker også, i den grad det er mulig, å beholde samme layout som i originaldokumentet.
Alle våre oversettere er profesjonelle, universitetsutdannede oversettere med fransk som morsmål. I tillegg har de spesialisert seg innen det fagområdet de oversetter. De forstår teksten og er kjent med terminologien. Så uansett om du bestiller en medisinsk oversettelse eller en spesialisert teknisk eller juridisk oversettelse: vi har oversettere med den kompetansen du trenger.

Oversettelse fra norsk til fransk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre kvalitetssertifiseringer.

Riktig pris på statsautorisert oversettelse til fransk

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har fransk som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og statsautoriserte translatører.

GDPR og fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trenger du mer informasjon, ønsker du å bestille en autorisert oversettelse fra norsk til fransk?

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert). Du kan enkelt få et tilbud og bestille en autorisert fransk oversettelse av dine dokumenter på nett i vår oversettelsesportal. Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

Merk: Hvis du ikke har en skanner, anbefaler vi gratis appen Adobe Scan.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har spesialisert seg på oversettelser til fransk av høy kvalitet direkte via internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>