Statsautorisert translatør engelsk The Native Translator

Statsautorisert translatør og oversettelse fra norsk til engelsk

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Autorisert og sertifisert
 • Eksperter på autoriserte oversettelser som leveres innen 24-48 timer
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Autoriserte og sertifiserte oversettere for over 50 land

Trenger du en statsautorisert oversettelse til engelsk av en dom, vigselsattest, eller vitnemål ?

Trenger du nøyaktige og pålitelige oversettelser fra norsk til engelsk? Våre erfarne statsautoriserte translatører står klare til å hjelpe deg med å formidle dine budskap presist og korrekt på tvers av språkgrenser.

Vi benytter kun oversettere med engelsk som morsmål og med relevant utdanningsbakgrunn. Foruten oversettelser fra norsk til engelsk av juridiske, tekniske, medisinske tekster og dokumenter innen industri, handel og teknologi leverer våre statsautoriserte oversettere også autoriserte oversettelser fra norsk til engelsk av offisielle dokumenter, som f.eks. vigselsattester, fødselsattester eller vitnemål.

Statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert engelsk translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten.

The Native Translator utfører statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk for næringsliv, offentlige institusjoner og private. En statsautorisert oversettelse kan være nødvendig i forbindelse med oversettelse av f.eks. fullmakter, kontrakter, vigselsattester, eksamensbevis eller andre dokumenter som skal anvendes i en offisiell sammenheng. Statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk samt korrekturlesning/språkrevisjon utføres av erfarne oversettere med engelsk morsmål og med autorisasjon i Australia, Canada, England, Norge eller USA.

Statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

GDPR og fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trenger du mer informasjon, ønsker du å bestille en autorisert oversettelse fra norsk til engelsk?

Du kan enkelt få et tilbud og bestille en statsautorisert oversettelse til engelsk av dine dokumenter på nett i vår oversettelsesportal. Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert).

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har spesialisert seg på engelske oversettelser av høy kvalitet direkte via internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>