The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversetter

Statsautorisert oversettelse til de fleste store språk, få et tilbud på en statsautorisert oversettelse direkte online.

Statsautorisert translatør er en beskyttet tittel og i Norge er kun statsautoriserte translatører bemyndiget til å bekrefte riktigheten av en oversettelse med eget, beskyttet stempel. En statsautorisert translatør er en oversettere som har bestått den krevende Translatøreksamen ved Norges Handelshøyskole.

Statsautorisert oversettelse innen juss, finans og medisin

The Native Translator utfører statsautorisert oversettelse innen juss, finans og medisin. Typiske dokumenter som skal oversettes av en statsautorisert oversetter er pasientjournaler, vitnemål og attester og andre offentlige dokumenter, for eksempel skattedokumenter, fødsels- og dåpsattest, vigselsattest, testament, kontrakt, skifte-/uskifteattest, dødsattest, skilsmissebevilling, prøvingsattest, bostedsattest, navneendring, oppholdstillatelse, politiattest mv. Vi tilbyr translatører i alle språkkombinasjoner der det finnes autorisert translatør.

Statsautorisert oversettelse med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag.   Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.