The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse fra norsk til tysk, bestill online!

Skulle du gjerne hatt for eksempel din fødselsattest, skilsmissedokumenter, sertifikater, vitnemål, arbeidstillatelser eller testament oversatt og autorisert til tysk?

The Native Translator tilbyr deg profesjonelle oversettelser fra norsk til tysk. Vi benytter utelukkende oversettere med tysk som morsmål, som har relevant utdanning og bakgrunn fra mer enn 70 spesialområder. I tillegg til norsk-tyske oversettelser av tekniske tekster og dokumenter fra industri, handel og teknologi, tilbyr våre statsautoriserte oversettere også autoriserte oversettelser fra norsk til tysk av offisielle dokumenter, slik som vigselsattester, fødselsattester og andre attester. Våre drøyt 15 statsautoriserte translatører i Tyskland står til din disposisjon.

Morsmålstalende tyske ekspertoversettere

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere. Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:'

  • er en profesjonelt kvalifisert oversetter;
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt tyske morsmål.

Autorisert oversettelse av fra norsk til tysk med kvalitetsgaranti

Som et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå garanterer vi høy kvalitet til faste priser, uten noe om eller men. Når vi velger ut våre oversettere følger vi de strenge kvalifikasjonskriteriene til ISO 17100. Alle oversettelser gjøres av akademisk utdannede spesialistoversettere som utelukkende oversetter til sitt morsmål, har utmerket kunnskap til kilde- og målspråk og er svært fortrolige med terminologi og språklig praksis innenfor de ulike fagområdene (teknologi, jus, reiseliv, handel osv.). Som del av en profesjonell kvalitetsstyring i henhold til DIN ISO 17100 og med personlig kundeservice står vårt tyske oversettelsesbyrå for pålitelighet og trofasthet til terminologi, samt kreativitet i spesielle situasjoner som krever løsningsorientering. Vi tilbyr selvfølgelig en kvalitetsgaranti for våre språktjenester.

Kontakt

Ta kontakt med oss via e-post døgnet rundt for ytterligere informasjon.

Få et tilbud og bestill din oversettelse online på «vis pristilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, spesialisert for produksjon av tyske oversettelser av høy kvalitet via Internett.