The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse fra norsk til fransk, statsautoriserte translatører fransk

Fagoversettere og statsautoriserte translatører norsk fransk

Har du behov for en dyktig fransk oversetter eller fransk translatør? Har du brug for at oversætte offentlige dokumenter, aftaler, regnskaber, uddannelsespapirer eller certifikater, der er juridisk bindende dokumenter fra norsk til fransk kræves der ofte en statsautorisert oversættelse. Vi hjælper dig med at oversætte dokumenter, der kræver juridisk certificering og stempel til fransk.

Autoriserte oversettelser av offisielle dokumenter til fransk

Vi tilbyr statsautorisert oversettelse av offisielle dokumenter fra norsk til fransk. La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler til fransk, raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser! The Native Translator kan tilby statsautoriserte oversettelser av alle typer tekster, men autorisering vil særlig være aktuelt for dokumenter til bruk i retten, pasientjournaler, vitnemål og attester og andre offentlige dokumenter, for eksempel skattedokumenter, fødsels- og dåpsattest, vigselsattest, testament, kontrakt, skifte-/uskifteattest, dødsattest, skilsmissebevilling, prøvingsattest, bostedsattest, navneendring, oppholdstillatelse, politiattest mv.

Dette får du når du bestiller en autorisert oversettelse til fransk hos The Native Translator

Vi leverer profesjonelle oversettelser av høyeste kvalitet, med korrekt språkbruk og terminologi. Vi forsøker også, i den grad det er mulig, å beholde samme layout som i originaldokumentet. Alle våre oversettere er profesjonelle, universitetsutdannede oversettere med målspråket som morsmål. I tillegg har de spesialisert seg innen det temaet de oversetter. De forstår teksten og er kjent med terminologien. Så uansett om du bestiller en medisinsk oversettelse eller en spesialisert teknisk eller juridisk oversettelse: vi har oversettere med den kompetansen du trenger. Vi har ISO 17100-sertifisering, og vi gir naturligvis kvalitetsgaranti på alle de oversettelsene vi utfører.

Høyt anerkjente oversettere

The Native Translator är et ISO 17100 sertifisert oversetterbyrå og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Norges beste priser på fransk oversettelse

Vi oversetter fra 1,45 NOK per ord og statsautorisert oversettelse til fransk fra 2,00 NOK per ord.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Rask tilbakemelding – over hele verden

Våre globale aktiviteter (kontorer i Europa, Asia og Amerika) sikrer deg at minst ett kontor alltid er tilgjengelig for å svare på dine forespørsler, når som helst på døgnet. Vi garanterer deg et bindende tilbud innen en time etter at vi har mottatt dine dokumenter.

Kontakt

Ta gjerne Opens window for sending emailkontakt med oss når som helst (24 timer) for enhver videre informasjon du måtte ønske.

Du kan be om et pristilbud og bestille din oversettelse direkte på nett her <få et tilbud>

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 170100, spesialisert for produksjon av franske oversettelser med kvalitetsgaranti via Internett.