The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk, bestill online!

Skulle du gjerne hatt for eksempel din fødselsattest, skilsmissedokumenter, sertifikater, vitnemål, arbeidstillatelser eller testament oversatt og autorisert til engelsk?

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå som tilbyr profesjonelle oversettelser fra norsk til engelsk online. Vi benytter utelukkende oversettere med engelsk som morsmål, som har relevant utdanning og bakgrunn fra mer enn 70 spesialområder. I tillegg til norsk-engelsk oversettelse av tekniske tekster og dokumenter fra industri, handel og teknologi, tilbyr våre statsautoriserte oversettere også autoriserte oversettelser til engelsk av offisielle dokumenter, slik som rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, vigselsattester, fødselsattester og andre og andre offentlige dokumenter.

Morsmålsprinsippet

Morsmålsprinsippet er i fokus for oversettelser til engelsk og er svært viktig når vi skal vurdere oppdrag til oversettere av dine dokumenter. Prinsippet er at en oversetter kun skal oversette til sitt morsmål. En engelsk morsmålstaler oversetter tekster til engelsk, en norsk morsmålstaler oversetter innhold til norsk osv. En morsmålstaler er en person som er født, oppvokst og har skolegang og utdannelse i et land der målspråket er landets offisielle språk. Alt etter hvilken type engelsk teksten skal oversettes til, det være seg amerikansk-engelsk, sørafrikansk-engelsk eller kanskje australsk-engelsk, bruker vi en oversetter som har den aktuelle språkversjonen som morsmål.

Oversettingstjenester til engelsk med ISO 17100-sertifisering

The Native Translator bekrefter sin forpliktelse til å følge den høyeste standard mht oversettelsens kvalitet. For å oppnå denne standarden fikk vi i 2011 sertifisering etter ISO 17100:2015* (tidligere EN 15038).  Denne sertifiseringen oppdateres regelmessig med tester hos en offisiell testinstans.

ISO-standardene (International Organization for Standardization) bistår organisasjoner i å overholde bransjens Best Practices og sikrer dermed at vi er i stand til å oppfylle eller til og med overgå kundens vilkår. Dersom du trenger en oversettelse til engelsk som oppfyller kravene i standarden ISO 17100, kontakt oss per Opens window for sending emailE-Mail.

Hva koster en statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk?

Prisen på en autorisert oversettelse fra norsk til engelsk gjort av en statsautorisert translatør varierer ut ifra størrelsen på dokumentet og tidsfrist. Ta kontakt med oss om du har dokumenter som trenger autorisert oversettelse. Prosjektlederne våre vet hva som trengs for hver enkelt tekst.

Taushetsplikt

Vi har absolutt taushetsplikt mht behandling av kundens data og dokumenter. Våre fagoversettere har forpliktet seg til å holde slik informasjon konfidensiell.

Her kan du bestille oversettelse av et dokument til engelsk.

Her kan du bestille en fagoversettelse til engelsk eller en autorisert oversettelse av juridiske dokumenter fra norsk til engelsk. Last opp ditt dokument og bestill direkte i vår Opens internal link in current windowOversetterportal.

Kontakt og flere opplysninger

Trenger du mer informasjon? Kontakt oss på Opens window for sending emailE-Mail – vi er tilgjengelige 24/7, hele året!

The Native Translator er et ISO17100 sertifisert oversetterbyrå som har spesialisert seg på direkte levering av statsautorisert oversettelse til engelsk online .