Statsautorisert oversettelse norsk engelsk The Native Translator
Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk

Autorisert oversettelse fra norsk til engelsk utført av statsautoriserte translatører

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå som tilbyr profesjonelle og statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk online. Vi benytter utelukkende oversettere med engelsk som morsmål, som har relevant utdanning og bakgrunn fra mer enn 70 spesialområder. I tillegg til norsk-engelsk oversettelse av tekniske tekster og dokumenter fra industri, handel og teknologi, tilbyr våre statsautoriserte oversettere også autoriserte oversettelser til engelsk av offisielle dokumenter, slik som rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, vigselsattester, fødselsattester og andre og andre offentlige dokumenter.

Våre oversettere er kvalifiserte fagoversettere og statsautoriserte translatører med translatørbevilling fra NHH i Bergen eller tilsvarende autorisasjon fra Australia, Canada, England og USA. 

Eksempler på dokumenter som typisk må oversettes til engelsk av en statsautorisert translatør:

Firmaattester, vedtekter, fullmakter, kontrakter, skattedokumenter, arvedokumenter, tinglysninger, legeattester, dødsattester, saksdokumenter, navnemeldinger, adopsjonspapirer, vigselsattester, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, karakterutskrifter, vitnemål, arbeidsattester, kursbevis, fødselsattester, politiattester etc.

Morsmålsprinsippet

Morsmålsprinsippet er i fokus for oversettelser til engelsk og er svært viktig når vi skal vurdere oppdrag til oversettere av dine dokumenter. Prinsippet er at en oversetter kun skal oversette til sitt morsmål. En engelsk morsmålstaler oversetter tekster til engelsk, en norsk morsmålstaler oversetter innhold til norsk osv. En morsmålstaler er en person som er født, oppvokst og har skolegang og utdannelse i et land der målspråket er landets offisielle språk. Alt etter hvilken type engelsk teksten skal oversettes til, det være seg amerikansk-engelsk, sørafrikansk-engelsk eller kanskje australsk-engelsk, bruker vi en oversetter som har den aktuelle språkversjonen som morsmål.

Oversettingstjenester til engelsk med ISO 17100-sertifisering

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

For oss er fortrolighet en selvfølge

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Statsautorisert oversettelse til engelsk med trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert). Du kan enkelt få et tilbud og bestille en statsautorisert oversettelse av dine dokumenter på nett i vår oversettelsesportal.

Merk: Hvis du ikke har en skanner, anbefaler vi gratis appen Adobe Scan.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversetterbyrå som har spesialisert seg på direkte levering av statsautorisert oversettelse til engelsk online .

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>