The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse fra norsk til italiensk

Skulle du gjerne hatt for eksempel din fødselsattest, skilsmissedokumenter, sertifikater, vitnemål, arbeidstillatelser eller testament oversatt og sertifisert til italiensk?

Vårt oversettelsesbyrå tilbyr deg profesjonelle oversettelser fra norsk til italiensk. Vi benytter utelukkende oversettere med italiensk som morsmål, som har relevant utdanning og bakgrunn fra mer enn 70 spesialområder. I tillegg til italiensk-norske oversettelser av tekniske tekster og dokumenter fra industri, handel og teknologi, tilbyr våre statsautoriserte oversettere også sertifiserte italienske oversettelser av offisielle dokumenter, slik som vigselsattester, fødselsattester og andre attester.

Våre italienske oversettere er strengt sertifiserte, profesjonelle oversettere med universitetsbakgrunn.

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere. Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:

  • er en profesjonelt kvalifisert oversetter;
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt italienske morsmål.

Oversettelse av norsk-italiensk og italiensk-norsk med kvalitetsgaranti

Vi har fått internasjonal ISO 17100-standard for våre oversettertjenester og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Kontakt

Ta kontakt med oss via e-post døgnet rundt for ytterligere informasjon.

Få et tilbud og bestill din oversettelse online på «vis pristilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, spesialisert for produksjon av italienske oversettelser av høy kvalitet via Internett.