The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi tilbyr spansk statsautorisert oversettelse online

Statsautorisert oversettelse til og fra spansk

Vi utfører statsautoriserte spanske oversettelser til multinasjonale selskaper og ledende advokatfirmaer. Vi oversetter juridiske dokumenter innen selskapsrett, kontraktsrett, immaterialrett, voldgift, bank- og finansrett, familie- og arverett til og fra spansk. Men vi oversetter også akademisk vitnemål, politiattest, førerkort, fødselsattest, vigselsattest, dødsattest, pass osv.

Statsautorisert oversettelse til og fra spansk online - slik fungerer det.

Du velger kilde- og målspråk, og laster deretter opp et skannet dokument, PDF- eller Word-dokument i portalen vår. Du mottar informasjon om både pris og leveringstid innen ett minutt. Deretter velger du om dokumentet skal oversettes av en spansk statsautorisert oversetter og om du vil at vi skal sende deg originaldokumentet. En PDF-kopi av originaldokumentet (med stempel) sendes via Internett så snart oversettelsen er fullført, og dersom du ønsker tilsendt originaldokumentet, vil du motta dette via posten i løpet av 2-5 dager.

Oversettelse av norsk-spansk og spansk-norsk med kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, en kvalitetsmodell som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid overvåkes kontinuerlig av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende myndigheten.  Dette gir selvfølgelig deg, som vår klient, den beste sikkerhet.

Kontakt

Ta kontakt med oss via e-post døgnet rundt for ytterligere informasjon.

Få et tilbud og bestill din oversettelse online på «vis pristilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, spesialisert for produksjon av spanske oversettelser av høy kvalitet via Internett.