Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Ukrainsk sertifisert oversettelse

Ukraina har ikke noe sertifiseringssystem som tilsvarer det norske med en offisiell autorisasjon. Oversettelser som skal brukes i offentlige sammenhenger, dvs. av myndigheter, domstoler og i sammenheng med kommersielle kontrakter og avtaler, blir her i stedet notarisert.

Notariserte oversettelser mellom norsk og ukrainsk

Notariseringen utføres via et anerkjent oversetterbyrå og deres notarius publicus som stempler dokumentet og dermed bekrefter at oversettelsen er utført av en kompetent oversetter. 

Vi tilbyr notariserte oversettelser mellom norsk og ukrainsk, ukrainsk og norsk, samt mellom ukrainsk og ytterligere tjuefem språk. I motsetning til en norsk autorisert oversettelse som vanligvis kun utføres for emner innen finans og jus, så kan en notarisert oversettelse utføres for alle emner.

The Native Translator kan dermed tilby deg notarisert ukrainsk oversettelse innen:

  • Finans og økonomi
  • Jus, kontrakter og avtaler, dommer o.l.
  • Tekniske emner
  • Medisinske emner

Vi samarbeider med en notarius publicus i Kiev og kan derfor levere ukrainske notariserte oversettelser innen 1-2 dager. Disse oversettelsene er akseptert av myndighetene og domstolene.

Ukrainsk oversettelse med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag.   Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>