Profesjonelle oversettelsestjenester

Profesjonelle oversettelsestjenester

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Oversettelser av dokumenter
 • Medisinske, juridiske, tekniske, økonomiske dokumenter
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Alle typer oversettelser til 60 språk

Profesjonell oversettelse innen finans, juss, teknikk og medisin

Siden 2005 har The Native Translator hjulpet kunder i forskjellige bransjer med profesjonelle oversettelser av tekstene og dokumentene deres, alt fra tekniske og juridiske til medisinske tekster. Vi tilbyr alle de oversettelsestjenestene bedriften din måtte trenge for å nå ut til alle målgrupper rundt omkring i verden. Uansett om du trenger å oversette nettstedet ditt, et juridisk dokument eller en medisinteknisk brosjyre: vårt team av språkspesialister arbeider for å fremme virksomheten din med hver eneste oversettelse.

Våre profesjonelle oversettelsestjenester  er utformet for bedrifter og organisasjoner med et kontinuerlig behov for oversettelse, korrekturlesing og andre språktjenester, og som setter høye standarder til kvalitet, konsistens og personlig service.

Vi er bransjespesialister

Uansett om ditt emne er juss, finans, medisin eller teknikk, kan vi hjelpe deg. Våre oversettere er spesialister innen sitt emne og med over 5 500 spesialiserte oversettere kan vi vanligvis løse alle typer oversettelsesoppdrag.

Som kunde hos The Native Translator får du ditt eget oversettelsesteam. Direkte kontakt med en prosjektleder som alltid håndterer oppdraget du betror oss. Vi velger en gruppe oversettere som alltid vil arbeide med prosjektene dine. Dette for å sikre at skrivestilen og uttrykkssettet er konsistent for både de tekstene du oversetter i dag og de du vil oversette i fremtiden. Vi kombinerer lokal ekspertise med internasjonal skalerbarhet, slik at du kan spre budskapet på en konsistent måte for at merkevarens integritet og konsistens blir opprettholdt.

Profesjonell oversettelse av blant annet følgende typer dokumenter:

 • Juridiske dokumenter: Fra avtaler og kontrakter, adopsjonspapirer, arbeidsattester, arvedokumenter,  attester, dommer og lovtekster, politiattester, skattedokumenter, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, vitnemål.
 • Finansielle dokumenter: Årsrapporter, delårsrapporter, fondsprospekter og andre finansielle dokumenter – vi tilpasser oss dine spesifikke oversettelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for å forsikre oss om at du skal få oversettelser av høy kvalitet, og at tekstene dine skal forstås av mottakere over hele verden.
 • Medisinske fagtekster: Avhandlinger, pakningsvedlegg, medisinske studier, vitenskapelige artikler, legeattester, pasientjournaler og medisinsk-tekniske brosjyrer – vi er ISO 17100-sertifisert og spesialisert på medisinske og medisinsk-tekniske oversettelser.
 • Teknisk dokumentasjon: Bruksanvisninger, datablad, patenter, serviceinformasjon og tekniske brosjyrer – vi behersker den spesifikke terminologien og sørger for målrettede oversettelser av de tekniske tekstene dine.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversettelsesbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

EUs personvernforordning (GDPR), som kom i 2018, forandret måten som mange håndterte personopplysninger på, men det er ikke bare personopplysninger som må behandles strengt fortrolig. Industrispionasje foregår hver eneste dag, og resultatet av mange års forsknings- og utviklingsarbeid kan lett spoleres hvis sensitiv informasjon ikke håndteres på en ansvarlig måte. Vi lever opp til svært høye krav til informasjonssikkerhet og følger retningslinjene i ISO 27001.

Her bestiller du en profesjonell oversettelse av dine dokumenter

Du kan bestille en profesjonell oversettelse eller en statsautorisert oversettelse av dokumenter direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal. Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>