Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonelle oversettelsestjenester

Profesjonell oversettelse innen finans, juss, teknikk og medisin

Våre profesjonelle oversettelsestjenester  er utformet for bedrifter og organisasjoner med et kontinuerlig behov for oversettelse, korrekturlesing og andre språktjenester, og som setter høye standarder til kvalitet, konsistens og personlig service.

Vi er bransjespesialister

Uansett om ditt emne er juss, finans, medisin eller teknikk, kan vi hjelpe deg. Våre oversettere er spesialister innen sitt emne og med over 5 000 spesialiserte oversettere kan vi vanligvis løse alle typer oversettelsesoppdrag.

Hos oss får du ditt eget oversettelsesteam

Som kunde hos The Native Translator får du ditt eget oversettelsesteam. Direkte kontakt med en prosjektleder som alltid håndterer oppdraget du betror oss. Vi velger en gruppe oversettere som alltid vil arbeide med prosjektene dine. Dette for å sikre at skrivestilen og uttrykkssettet er konsistent for både de tekstene du oversetter i dag og de du vil oversette i fremtiden. Vi kombinerer lokal ekspertise med internasjonal skalerbarhet, slik at du kan spre budskapet på en konsistent måte for at merkevarens integritet og konsistens blir opprettholdt.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversettelsesbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>