Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversetter fra norsk til tysk, ISO 17100 sertifisert

Hos The Native Translator er vi eksperter på profesjonell oversettelse fra norsk til tysk

Uansett hvilket språk du vil kommunisere på, får du hjelp av vårt verdensomspennende nettverk av erfarne oversettere med spesialistkompetanse innenfor praktisk talt alle sektorer. Vi arbeider innen alle typer oversettelsestjenester, om du enten trenger en alminnelig tysk oversettelse eller en statsautorisert oversettelse fra norsk til tysk så kan våre tyske oversettere hjelpe deg med dette.

Oversetter fra norsk til tysk innen finans, jus, medisin og teknologi

Dersom du trenger å oversette et finansdokument, en kontrakt, et patent eller kanskje en pasientjournal fra norsk til tysk, krever dette oversettere med meget god fagkompetanse. Her bruker vi tyske oversettere som er spesialister på det aktuelle fagområdet.

Morsmålsprinsippet er i fokus for oversettelser til og fra tysk og er svært viktig når vi skal vurdere oppdrag til oversettere av dine dokumenter. Prinsippet er at en oversetter kun skal oversette til sitt morsmål. En tysk morsmålstaler oversetter tekster til tysk, en norsk morsmålstaler oversetter innhold til norsk osv.

Statsautorisert oversetter fra norsk til tysk

En statsautorisert oversettelse er en rettsgyldig oversettelse av dine dokumenter. Oversettelsen påføres et stempel og oversetterens underskrift som bekrefter at oversettelsen er korrekt. Rettsdokumenter, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter må være utført av en statsautorisert tysk oversetter eller translatør. Hvis du trenger en statsautorisert oversettelse til tysk, vil oversettelsen bli utført i Tyskland, av en oversetter som er autorisert der (vereidigter Übersetzer). Derfor trenger du ikke en apostille som viser at oversetteren er autorisert.

Oversettelse fra norsk til tysk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Sertifiseringen bekrefter kvalitetsprofilen vår og at vi gjør vårt ytterste for å være en bransjeledende leverandør av oversettelser av høy kvalitet. Les mer om våre sertifiseringer.

Personvern - en selvfølge!

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Hva koster en oversettelse fra norsk til tysk

Last opp dokumentet ditt i vår oversettelsesportal, så får du svar omgående. Det tar mindre enn 1 minutt å få opplyst både pris og forventet leveringstid for en oversettelse fra norsk til tysk. Du kan bestille en oversettelse og betale med kredittkort på nett, og du kan bruke følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay (vi er PCI Security Standards-sertifisert).

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby fagoversettelser og autoriserte oversettelser fra norsk til tysk direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>