Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversetter fra norsk til polsk ISO 17100 sertifisert

Hos The Native Translator er vi eksperter på profesjonell oversettelse fra norsk til polsk

Uansett hvilket språk du vil kommunisere på, får du hjelp av vårt verdensomspennende nettverk av erfarne oversettere med spesialistkompetanse innenfor praktisk talt alle sektorer. Vi arbeider innen alle typer oversettelsestjenester, om du enten trenger en alminnelig polsk oversettelse eller en statsautorisert oversettelse fra norsk til polsk så kan våre polske oversettere hjelpe deg med dette.

Oversetter fra norsk til polsk innen finans, jus, medisin og teknologi

Dersom du trenger å oversette et finansdokument, en kontrakt, et patent eller kanskje en pasientjournal fra norsk til polsk, krever dette oversettere med meget god fagkompetanse. Her bruker vi polske oversettere som er spesialister på det aktuelle fagområdet. 

Statsautorisert oversetter fra norsk til polsk

En statsautorisert oversettelse er en rettsgyldig oversettelse av dine dokumenter. Oversettelsen påføres et stempel og oversetterens underskrift som bekrefter at oversettelsen er korrekt. Rettsdokumenter, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter må være utført av en statsautorisert polsk oversetter eller translatør. Hvis du trenger en autorisert oversettelse til polsk, vil oversettelsen bli utført i Polen, av en oversetter som er autorisert av det polske utenriksdepartementet. Derfor trenger du ikke en apostille som viser at oversetteren er autorisert.

Polsk oversettelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Personvern - en selvfølge!

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon og er selvsagt alltid nøye med å opprettholde en meget streng konfidensialitet. Alle våre ansatte er i så måte bundet av konfidensialitetsavtaler.

Hva koster en oversettelse fra norsk til polsk

Last opp dokumentet ditt i vår oversettelsesportal, så får du svar omgående. Det tar mindre enn 1 minutt å få opplyst både pris og forventet leveringstid for en oversettelse fra norsk til polsk. Du kan bestille en oversettelse og betale med kredittkort på nett, og du kan bruke følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på e-post, vi prøver alltid å svare innen 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby fagoversettelser og autoriserte oversettelser fra norsk til polsk direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>