Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversetter fra norsk til gresk ISO 17100 sertifisert

Hos The Native Translator er vi eksperter på profesjonell oversettelse fra norsk til gresk

Uansett hvilket språk du vil kommunisere på, får du hjelp av vårt verdensomspennende nettverk av erfarne greske oversettere med spesialistkompetanse innenfor praktisk talt alle sektorer. Vi arbeider innen alle typer oversettelsestjenester, om du enten trenger en alminnelig gresk oversettelse eller en statsautorisert oversettelse fra norsk til gresk så kan våre greske oversettere hjelpe deg med dette.

Oversetter fra norsk til gresk innen finans, jus, medisin og teknologi

Dersom du trenger å oversette et finansdokument, en kontrakt, et patent eller kanskje en pasientjournal fra norsk til gresk, krever dette oversettere med meget god fagkompetanse. Her bruker vi greske oversettere som er spesialister på det aktuelle fagområdet. Vi har mange års allsidig erfaring med oversettelse til gresk innen juss, teknologi, medisin, økonomi og finans.

Statsautorisert oversetter fra norsk til græsk

En statsautorisert oversettelse fra norsk til græsk er en rettsgyldig oversettelse av dine dokumenter. Oversettelsen påføres et stempel og oversetterens underskrift som bekrefter at oversettelsen er korrekt. Rettsdokumenter, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter må være utført av en statsautorisert græsk oversetter eller translatør. Hvis du trenger en autorisert oversettelse fra norsk til græsk, prøver vi alltid å utføre den i Hellas, av en lokalt autorisert oversetter. I Hellas er alle oversettelser attestert av en notarius publicus eller advokat.

Oversettelse fra norsk til gresk med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trenger du mer informasjon, ønsker du å bestille en oversettelse fra norsk til gresk?

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en autorisert oversettelse fra norsk til gresk av dine dokumenter i vår oversettelsesportal. Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

Merk: Hvis du ikke har en skanner, anbefaler vi gratis appen Adobe Scan.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby fagoversettelser og autoriserte oversettelser fra norsk til gresk direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>