The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell oversetter fra norsk til engelsk ISO 17100 sertifisert

Hos The Native Translator er vi eksperter på profesjonell oversettelse fra norsk til engelsk

Uansett hvilket språk du vil kommunisere på, får du hjelp av vårt verdensomspennende nettverk av erfarne oversettere med spesialistkompetanse innenfor praktisk talt alle sektorer. Vi arbeider innen alle typer oversettelsestjenester, om du enten trenger en alminnelig engelsk oversettelse eller en statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk så kan våre engelske oversettere hjelpe deg med dette.

Oversetter fra norsk til engelsk innen finans, jus, medisin og teknologi

Dersom du trenger å oversette et finansdokument, en kontrakt, et patent eller kanskje en pasientjournal fra norsk til engelsk, krever dette oversettere med meget god fagkompetanse. Her bruker vi engelske oversettere som er spesialister på det aktuelle fagområdet. Vi oversetter både til amerikansk, australsk, britisk og kanadisk engelsk.

Statsautorisert oversetter fra norsk til engelsk

En statsautorisert oversettelse er en rettsgyldig oversettelse av dine dokumenter. Oversettelsen påføres et stempel og oversetterens underskrift som bekrefter at oversettelsen er korrekt. Rettsdokumenter, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter må være utført av en statsautorisert engelsk oversetter eller translatør. En statsautorisert oversettelse til engelsk vil bli utført i det landet oversettelsen skal brukes og gjennomføres, av en oversetter som er autorisert der.

Personvern - en selvfølge!

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon og er selvsagt alltid nøye med å opprettholde en meget streng konfidensialitet. Alle våre ansatte er i så måte bundet av konfidensialitetsavtaler.

Hva koster en oversettelse fra norsk til engelsk

Last opp dokumentet ditt i vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal, så får du svar omgående. Det tar mindre enn 1 minutt å få opplyst både pris og forventet leveringstid for en oversettelse fra norsk til engelsk. Du kan bestille en oversettelse og betale med kredittkort på nett, og du kan bruke følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på Opens window for sending emaile-post, vi prøver alltid å svare innen 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby fagoversettelser og autoriserte oversettelser fra norsk til engelsk direkte via Internett.