The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell oversetter nederlandsk norsk ISO 17100 sertifisert

Hos The Native Translator er vi eksperter på oversettelse fra nederlandsk til norsk

Uansett hvilket språk du vil kommunisere på, får du hjelp av vårt verdensomspennende nettverk av erfarne oversettere med spesialistkompetanse innenfor praktisk talt alle sektorer. Vi arbeider innen alle typer oversettelsestjenester, om du enten trenger en alminnelig nederlandsk oversettelse eller en statsautorisert oversettelse fra nederlandsk til norsk så kan våre oversettere hjelpe deg med dette.

Oversetter innen jus, finans, medisin og teknologi fra nederlandsk til norsk

Dersom du trenger å oversette en kontrakt, et finansdokument, et patent eller kanskje en pasientjournal fra nederlandsk til norsk, krever dette oversettere med meget god fagkompetanse. Her bruker vi norske fagoversettere som er spesialister på det aktuelle fagområdet.

Statsautorisert oversetter fra nederlandsk til norsk

En statsautorisert oversettelse er en rettsgyldig oversettelse av dine dokumenter. Oversettelsen påføres et stempel og oversetterens underskrift som bekrefter at oversettelsen er korrekt. Rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter må være utført av en statsautorisert nederlandsk oversetter eller translatør. Hvis du bestiller en autorisert oversettelse fra nederlandsk til norsk, bruker vi en norsk statsautorisert oversetter.

Hva koster en oversettelse fra nederlandsk til norsk

Last opp dokumentet ditt i vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal, så får du svar omgående. Det tar mindre enn 1 minutt å få opplyst både pris og forventet leveringstid for en oversettelse fra nederlandsk til norsk. Du kan bestille en oversettelse og betale med kredittkort på nett, og du kan bruke følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på Opens window for sending emaile-post, vi prøver alltid å svare innen 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser fra nederlandsk til norsk direkte via Internett.