The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversetterbyråer globalt

The Native Translator er en del av The Translator Group, et av verdens ledende oversetterbyråer. Vi leverer høykvalitets oversettelser til markedets beste priser.

Profesjonell oversettelse med bransjespesialisering, spesialiserte oversettere som behersker emnet ditt og den spesifikke terminologien. Vi utfører oversettelser innen medisin og farmakologi, finans, juss, teknikk, samt hotell og reiseliv.

Kvalitetssikrede oversettelser

Vi benytter dyktige oversettere, både fagoversettere og statsautoriserte translatører. De oversettelsene vi leverer er kvalitetssikrede og kan brukes uten noen videre korrekturlesing.

Kontakt

Har du spørsmål eller trenger råd og/eller hjelp, så er vi gjerne til din tjeneste. Du kan kontakte oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post. Last opp dokumentet eller teksten direkte i portalen vår, og deretter vil du motta informasjon om både pris og forventet leveringstid innen ett minutt. Hele prosessen er anonym og dokumentene dine forvaltes selvfølgelig med den ytterste konfidensialitet.

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.