Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversetter i Oslo

Profesjonell oversettelse innen finans, juss, medisin, teknikk, reiseliv og hotell.

The Native Translator er et sertifisert internasjonalt oversetterbyrå som tilbyr tekniske, medisinske, juridiske oversettelser av høyeste kvalitet i Oslo.  Vi kan tilby statsautoriserte oversettelser av f.eks. rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter.

Fagoversettere og statsautoriserte translatører

Vi benytter dyktige oversettere, både fagoversettere og statsautoriserte translatører. Kvaliteten på en oversettelse avgjøres av tre viktige faktorer. Oversetteren må selvfølgelig beherske både kilde- og målspråket. Han/hun må ha meget gode kunnskaper om det fagområdet oversettelsen gjelder. Sist, men ikke minst: oversetteren må ha meget god evne til å uttrykke seg skriftlig.
Det finnes ingen snarveier. Det er ikke mulig å produsere en oversettelse av høy kvalitet hvis en av disse forutsetningene ikke er oppfylt. Derfor bruker vi kun universitetsutdannede, profesjonelle oversettere med fagkompetanse på sine respektive oversettelsesområder. Naturligvis oversetter oversetterne våre kun til morsmålet sitt.

Vårt nettverk spenner seg fra lokalt til globalt, noe som gjør at vi kan oversette fra og til over 100 ulike språk. Med over 5 000 statsautoriserte oversettere og spesialiserte oversettere, er vi et av de største europeiske oversetterbyråene og vi kombinerer lokal kompetanse med internasjonal skalerbarhet.

Kvalitetssertifisert oversetterbyrå

Vår prioritet har alltid vært en kontinuerlig kvalitetsforbedring og derfor er vi et av de få internasjonale oversetterbyråer er sertifisert: ISO 17100 og CAN/CGSB-131.10, dvs. sertifisering i henhold til både europeiske og nordamerikanske standarder for oversetterbyråer.

Har du spørsmål eller trenger råd og/eller hjelp, så er vi gjerne til din tjeneste. Du kan kontakte oss døgnet rundt via e-post.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online. Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>