Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Fagoversettere og statsautorisert oversettelse mellom engelsk og norsk

Profesjonell oversettelse mellom engelsk og norsk, en oversettelsestjeneste for deg med krav til kvalitet og service.

The Native Translator er en oversettelsestjeneste for bedrifter og privatpersoner, og tilbyr profesjonell spesialisert oversettelse mellom engelsk og norsk direkte via Internett innen emnene; finans, juss, teknikk, medisin, samt markedsføring og PR.

Engelske fagoversettere og statsautoriserte translatører

Vi benytter dyktige oversettere, både fagoversettere og statsautoriserte norske translatører. Kvaliteten på en oversettelse avgjøres av tre viktige faktorer. Oversetteren må selvfølgelig beherske både kilde- og målspråket. Han/hun må ha meget gode kunnskaper om det fagområdet oversettelsen gjelder. Sist, men ikke minst: oversetteren må ha meget god evne til å uttrykke seg skriftlig.

Det finnes ingen snarveier. Det er ikke mulig å produsere en oversettelse av høy kvalitet hvis en av disse forutsetningene ikke er oppfylt. Derfor bruker vi kun universitetsutdannede, profesjonelle engelsk norske oversettere med fagkompetanse på sine respektive oversettelsesområder. Naturligvis oversetter oversetterne våre kun til morsmålet sitt.

Kontakt og tilbud

Ved spørsmål eller om du trenger hjelp, så er vi gjerne til din tjeneste. Du kan kontakte oss døgnet rundt via e-post. Last opp dokumentet ditt i portalen vår, og deretter vil du motta informasjon om både pris og forventet leveringstid innen ett minutt. Hele prosessen er anonym og dokumentene dine forvaltes selvfølgelig med den ytterste konfidensialitet.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>