The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå – Autorisert og spesialisert oversettelse

The Native Translator et ledende oversettelsesbyrå online

The Native Translator er et globalt oversettelsesbyrå som leverer høykvalitets oversettelse direkte online. Vi er sertifisert i henhold til både ISO 17100 og CAN/CGSB-131.10. Alle våre oversettere er spesialistoversettere og mange har sertifisering; med andre ord, uansett hvilket emne eller dokument du trenger å oversette, vil det bli oversatt av en profesjonell oversetter som er kompetent i det emnet. Våre oversettere er utelukkende morsmålsoversettere som er basert i landene som snakker språket. Dette betyr at våre oversettere er konstant omgitt av deres språk, og dette gjør at de vil levere høykvalitets oversettelser igjen og igjen

Kun spesialiserte oversettere

The Native Translator er en del av The Translator Group, et globalt oversettelsesbyrå hvor vi kun bruker spesialiserte oversettere (nevnt ovenfor). Hvorfor er dette så viktig? Det å være lingvist og ha god kjennskap til språk, betyr ikke at en oversetter er kjent med terminologien på alle fagområder. Det å oversette, for eksempel juridiske, medisinske eller tekniske dokumenter, krever en oversetter med omfattende kunnskap om det aktuelle emnet og terminologien. Det er ikke tilstrekkelig med en lingvistisk riktig oversettelse. Terminologien må også være riktig.

Vår kvalitetsgaranti

Alle våre oversettelser leveres med en kvalitetsgaranti. Med våre kvalitetsprosedyrer kan du føle deg trygg på at oversettelsen du mottar er lingvistisk og terminologisk riktig, og brukbar/publiserbar uten at noen videre redigering er nødvendig. Skulle det mot formodning være noe feil med oversettelsen, i strid med din forventning, jobber vi med teksten helt til du er fornøyd.

Våre språk

Vi håndterer oversettelser mellom 25 språk online, men skulle det språket du trenger hjelp med ikke være ett av disse 25, kan du kontakte oss og vi vil uansett hjelpe deg. Vår forretningstjeneste, The Business Translator, kan håndtere over 140 språk, så selv om det skulle dreie seg om ett av verdens minoritetsspråk, kan vi med sikkerhet håndtere oppgaven din.

Konfidensialitet er en selvfølge for oss

Vi håndterer sensitiv informasjon daglig, og vi er naturligvis alltid utrolig nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « vis pristilbud » 

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online. Vi er spesialisert på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.