ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Oversettelser av dokumenter
 • Medisinske, juridiske, tekniske, økonomiske dokumenter
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Alle typer oversettelser til 60 språk

The Native Translator et ledende oversettelsesbyrå online

The Native Translator er et globalt oversettelsesbyrå som leverer høykvalitets oversettelse direkte online. Vi er sertifisert i henhold til både ISO 17100. Alle våre oversettere er spesialistoversettere og mange har sertifisering; med andre ord, uansett hvilket emne eller dokument du trenger å oversette, vil det bli oversatt av en profesjonell oversetter som er kompetent i det emnet. Våre oversettere er utelukkende morsmålsoversettere som er basert i landene som snakker språket. Dette betyr at våre oversettere er konstant omgitt av deres språk, og dette gjør at de vil levere høykvalitets oversettelser igjen og igjen

Kun spesialiserte oversettere

The Native Translator er en del av The Translator Group, et globalt oversettelsesbyrå hvor vi kun bruker spesialiserte oversettere. Hvorfor er dette så viktig? Det å være lingvist og ha god kjennskap til språk, betyr ikke at en oversetter er kjent med terminologien på alle fagområder. Det å oversette, for eksempel juridiske, medisinske eller tekniske dokumenter, krever en oversetter med omfattende kunnskap om det aktuelle emnet og terminologien. Det er ikke tilstrekkelig med en lingvistisk riktig oversettelse, terminologien må også være riktig.

Statsautorisert oversettelse

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten. Eksempler på dokumenter som typisk må oversettes av en statsautorisert translatør: Firmaattester, vedtekter, fullmakter, kontrakter, skattedokumenter, arvedokumenter, tinglysninger, legeattester, dødsattester, saksdokumenter, navnemeldinger, adopsjonspapirer, vigselsattester, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, karakterutskrifter, vitnemål, arbeidsattester, kursbevis, fødselsattester, politiattester etc.

Våre språk

Vi håndterer oversettelser mellom 25 språk online, men skulle det språket du trenger hjelp med ikke være ett av disse 25, kan du kontakte oss og vi vil uansett hjelpe deg. Vår forretningstjeneste, The Business Translator, kan håndtere over 140 språk, så selv om det skulle dreie seg om ett av verdens minoritetsspråk, kan vi med sikkerhet håndtere oppgaven din.

Vår kvalitetsgaranti ISO 17100

Alle våre oversettelser leveres med en kvalitetsgaranti. Med våre kvalitetsprosedyrer kan du føle deg trygg på at oversettelsen du mottar er lingvistisk og terminologisk riktig, og brukbar/publiserbar uten at noen videre redigering er nødvendig. Skulle det mot formodning være noe feil med oversettelsen, i strid med din forventning, jobber vi med teksten helt til du er fornøyd. Les mer om våre kvalitetssertifiseringer.

Konfidensialitet er en selvfølge for oss

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Oversettelse med trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert). Du kan enkelt få et tilbud og bestille en statsautorisert oversettelse av dine dokumenter på nett i vår oversettelsesportal.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online. Vi er spesialisert på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>