The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tysk oversettelsesbyrå - The Native Translator, ISO 17100-sertifisert

Her kan du bestille en fagoversettelse eller en autorisert oversettelse mellom tysk og 30 andre språk, f.eks. norsk-tysk, tysk-fransk eller tysk-engelsk og omvendt

Vi er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå som er sertifisert innen oversettelser til og fra tysk. Oversetterne våre har mange års erfaring og universitetsutdanning, og de har naturligvis målspråket som morsmål.

Når du bestiller en autorisert oversettelse fra norsk til tysk hos oss, vil den bli utført av en oversetter som er autorisert av tyske rettsmyndigheter. Grunnen til det er at en autorisert oversettelse normalt kun er gyldig i det landet der den utføres, med mindre den legaliseres med stempel? fra notarius publicus.

Autorisert oversettelse fra norsk til tysk

Du vil nesten alltid ha behov for autorisert oversettelse når du får oversatt juridiske og økonomiske tekster og dokumenter til tysk. Eksempler på dokumenter som må oversettes av en autorisert tysk oversetter er: aksjonæravtaler, eksamensbevis, boskifteavtaler, generalforsamlingsprotokoller, dommer, fullmakter, dåpsattester, gavebrev, ansettelsesavtaler og -kontrakter, partneravtaler, konsulentavtaler, kjøpsavtaler, tilbud, fortrolighetsavtaler, skilsmissepapirer, gjeldsbrev, testamenter, bestillingsavtaler, ektepakter osv.

Autorisert oversettelse mellom tysk og mer enn 30 andre språk

Her er noen av de språkene vi oversetter til og fra tysk: arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, kinesisk, norsk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, gresk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk og ungarsk.

Tysk fagoversettelse innen jus, økonomi, medisin og teknikk

Vi utfører også kvalifiserte fagoversettelser mellom tysk og mer enn 30 andre språk. Med fagoversettelse mener vi en oversettelse som krever at oversetteren har grundige kunnskaper om emnet for oversettelsen. Dette kan være juridiske kunnskaper eller f.eks. fagkunnskaper innen medisin.

Leveringstider for oversettelser til og fra tysk

Vi har ofte mye å gjøre, så du bør beregne at en tysk oversettelse vil ta ca. 1-3 dager.

Her bestiller du en oversettelse til eller fra tysk

Du kan bestille både fagoversettelse og autorisert oversettelse til eller fra tysk direkte på nett. Last opp dokumentet ditt og bestill direkte i vår oversettelsesportal

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er ISO 17100-sertifisert og spesialisert innen kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra tysk via internett.