The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spansk oversettelsesbyrå - The Native Translator, ISO 17100-sertifisert

Her kan du bestille en fagoversettelse eller en autorisert oversettelse mellom spansk og 30 andre språk, f.eks. norsk-spansk, tysk-spansk eller spansk-engelsk og omvendt.

Vi er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå som er sertifisert innen oversettelser til og fra spansk. Oversetterne våre har mange års erfaring og universitetsutdanning, og de har naturligvis målspråket som morsmål.

Autorisert oversettelse fra norsk til spansk og spansk til norsk.

Når du bestiller en autorisert oversettelse fra norsk til spansk hos oss, vil den bli utført av en oversetter som er autorisert av det spanske utenriksdepartementet. Hvis oversettelsen er fra spansk til engelsk, vil det være en oversetter autorisert av ITI, The Institute of Translation & Interpreting, som utfører oversettelsen. Grunnen til det er at en autorisert oversettelse normalt kun er gyldig i det landet der den utføres, med mindre den legaliseres med apostille fra notarius publicus.

Hva slags dokumenter krever autorisert oversettelse?

Du vil nesten alltid ha behov for autorisert oversettelse når du får oversatt juridiske og økonomiske tekster og dokumenter til spansk. Eksempler på dokumenter som må oversettes av en autorisert spansk oversetter er: aksjonæravtaler, eksamensbevis, boskifteavtaler, generalforsamlingsprotokoller, dommer, fullmakter, dåpsattester, gavebrev, ansettelsesavtaler og -kontrakter, partneravtaler, konsulentavtaler, kjøpsavtaler, tilbud, fortrolighetsavtaler, skilsmissepapirer, gjeldsbrev, testamenter, bestillingsavtaler, ektepakter osv.

Autorisert oversettelse mellom spansk og mer enn 30 andre språk.

Her er noen av de språkene vi oversetter til og fra spansk: arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, kinesisk, norsk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, gresk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk og ungarsk.

Spansk fagoversettelse innen jus, økonomi, medisin og teknikk.

Vi utfører også kvalifiserte fagoversettelser mellom spansk og mer enn 30 andre språk. Med fagoversettelse mener vi en oversettelse som krever at oversetteren har grundige kunnskaper om emnet for oversettelsen. Dette kan være juridiske kunnskaper eller f.eks. fagkunnskaper innen medisin.

Leveringstider for oversettelser til og fra spansk.

Vi har ofte mye å gjøre, så du bør beregne at en spansk oversettelse vil ta ca. 1-3 dager.

Her bestiller du en oversettelse til eller fra spansk.

Du kan bestille både fagoversettelse og autorisert oversettelse til eller fra spansk direkte på nett. Last opp dokumentet ditt og bestill direkte i vår oversettelsesportal

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er ISO 17100-sertifisert og spesialisert innen kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra spansk via internett.