The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Polsk oversettelsesbyrå - The Native Translator, ISO 17100-sertifisert

Her kan du bestille en fagoversettelse eller en autorisert oversettelse mellom polsk og 30 andre språk, f.eks. norsk-polsk, tysk-polsk eller polsk-engelsk og omvendt.

Vi er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå som er sertifisert innen oversettelser til og fra polsk. Oversetterne våre har mange års erfaring og universitetsutdanning, og de har naturligvis målspråket som morsmål.

Autorisert oversettelse fra norsk til polsk og polsk til norsk.

Når du bestiller en autorisert oversettelse fra norsk til polsk hos oss, vil den bli utført av en oversetter som er autorisert av det polske justisdepartementet. Hvis oversettelsen er fra polsk til engelsk, vil det være en oversetter autorisert av ITI, The Institute of Translation & Interpreting, som utfører oversettelsen. Grunnen til det er at en autorisert oversettelse normalt kun er gyldig i det landet der den utføres, med mindre den legaliseres med apostille fra notarius publicus.

Hva slags dokumenter krever autorisert oversettelse?

Du vil nesten alltid ha behov for autorisert oversettelse når du får oversatt juridiske og økonomiske tekster og dokumenter til polsk. Eksempler på dokumenter som må oversettes av en autorisert polsk oversetter er: aksjonæravtaler, eksamensbevis, boskifteavtaler, generalforsamlingsprotokoller, dommer, fullmakter, dåpsattester, gavebrev, ansettelsesavtaler og -kontrakter, partneravtaler, konsulentavtaler, kjøpsavtaler, tilbud, fortrolighetsavtaler, skilsmissepapirer, gjeldsbrev, testamenter, bestillingsavtaler, ektepakter osv.

Autorisert oversettelse mellom polsk og mer enn 30 andre språk.

Her er noen av de språkene vi oversetter til og fra polsk: arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, kinesisk, norsk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, gresk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk og ungarsk.

Polsk fagoversettelse innen jus, økonomi, medisin og teknikk.

Vi utfører også kvalifiserte fagoversettelser mellom polsk og mer enn 30 andre språk. Med fagoversettelse mener vi en oversettelse som krever at oversetteren har grundige kunnskaper om emnet for oversettelsen. Dette kan være juridiske kunnskaper eller f.eks. fagkunnskaper innen medisin.

Leveringstider for oversettelser til og fra polsk.

Vi har ofte mye å gjøre, så du bør beregne at en polsk oversettelse vil ta ca. 1-3 dager.

Her bestiller du en oversettelse til eller fra polsk.

Du kan bestille både fagoversettelse og autorisert oversettelse til eller fra spansk direkte på nett. Last opp dokumentet ditt og bestill direkte i vår oversettelsesportal

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er ISO 17100-sertifisert og spesialisert innen kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra polsk via internett.