The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fransk oversettelsesbyrå - The Native Translator, ISO 17100-sertifisert

Her kan du bestille en fagoversettelse eller en autorisert oversettelse mellom fransk og 30 andre språk, f.eks. norsk-fransk, tysk-fransk eller fransk-russisk og omvendt

Vi er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå som er sertifisert innen oversettelser til og fra fransk. Oversetterne våre har mange års erfaring og universitetsutdanning, og de har naturligvis målspråket som morsmål.

Autorisert oversettelse fra norsk til fransk

Når du bestiller en autorisert oversettelse fra norsk til fransk hos oss, vil den bli utført av en oversetter som er autorisert av franske rettsmyndigheter. Hvis oversettelsen er fra fransk til engelsk, vil det være en oversetter autorisert av ITI, The Institute of Translation & Interpreting, som utfører oversettelsen. Grunnen til det er at en autorisert oversettelse normalt kun er gyldig i det landet der den utføres, med mindre den legaliseres med apostille fra notarius publicus.

Hva slags dokumenter krever autorisert oversettelse?

Du vil nesten alltid ha behov for autorisert oversettelse når du får oversatt juridiske og økonomiske tekster og dokumenter. Eksempler på dokumenter som må oversettes av en autorisert fransk oversetter er: aksjonæravtaler, eksamensbevis, boskifteavtaler, generalforsamlingsprotokoller, dommer, fullmakter, dåpsattester, gavebrev, ansettelsesavtaler og -kontrakter, partneravtaler, konsulentavtaler, kjøpsavtaler, tilbud, fortrolighetsavtaler, skilsmissepapirer, gjeldsbrev, testamenter, bestillingsavtaler, ektepakter osv.

Autorisert oversettelse mellom fransk og mer enn 30 andre språk

Her er noen av de språkene vi oversetter til og fra fransk: arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, kinesisk, norsk, engelsk, estisk, finsk, galicisk, gresk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk og ungarsk.

Fransk fagoversettelse innen jus, økonomi, medisin og teknikk

Vi utfører også kvalifiserte fagoversettelser mellom fransk og mer enn 30 andre språk. Med fagoversettelse mener vi en oversettelse som krever at oversetteren har grundige kunnskaper om emnet for oversettelsen. Dette kan være juridiske kunnskaper eller f.eks. fagkunnskaper innen medisin.

Leveringstider for oversettelser til og fra fransk

Vi har ofte mye å gjøre, så du bør beregne at en fransk oversettelse vil ta ca. 1-3 dager.

Her bestiller du en oversettelse til eller fra fransk

Du kan bestille både fagoversettelse og autorisert oversettelse til eller fra fransk direkte på nett. Last opp dokumentet ditt og bestill direkte i vår oversettelsesportal

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er ISO 17100-sertifisert og spesialisert innen kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra fransk via internett.