The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell oversettelse fra engelsk til norsk online

Spesialiserte oversettelser fra engelsk til norsk, oversettelser utført av statsautoriserte oversettere og fagoversettere.

The Native Translator tilbyr kvalitetssikrede oversettelser til de fleste språk. På huset har vi fagoversettere og statsautoriserte translatører mellom engelsk og norsk. Vi er et oversetterbyrå for bedrifter og enkeltpersoner, og tilbyr profesjonell spesialisert oversettelse direkte via Internett fra engelsk til norsk innen emnene; finans, juss, teknikk, medisin, samt markedsføring og PR.

Hvilken kompetanse har engelsk norsk oversettere fra The Native Translators?

Vi samarbeider utelukkende med universitetsutdannede oversettere som har norsk som sitt morsmål og som bor og lever i Norge. Kvaliteten på en oversettelse avgjøres av tre viktige faktorer. Oversetteren må selvfølgelig beherske både kilde- og målspråket. Han/hun må ha meget gode kunnskaper om det fagområdet oversettelsen gjelder. Sist, men ikke minst: oversetteren må ha meget god evne til å uttrykke seg skriftlig.
Det finnes ingen snarveier. Det er ikke mulig å produsere en oversettelse av høy kvalitet hvis en av disse forutsetningene ikke er oppfylt. Derfor bruker vi kun universitetsutdannede, profesjonelle oversettere med fagkompetanse på sine respektive oversettelsesområder.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede engelske oversettelser direkte gjennom Internett.